Про Ужгород, погоду та майбутні вибори - Блог про Львів

Про Ужгород, погоду та майбутні вибори

Буковель

Черговий день розпочався й далі трохи філософії від вашого автора. Нарешті маю час пописати у блозі.

Отже, чим живу, що бачив і чого слід очікувати у майбутньому?

Минулий тиждень був дуже насиченим для Воробуса. Справа в тому, що разом із командою «Галицька здоба» я їздив у місто Ужгород на матч 1/8 фіналу плей-оф Другої ліги України. Як завжди, поїздка видалася на славу. «Пекарі» перемогли, для себе відкрив нове місто, новий спортивний комплекс.

Шкода, що не вдалося прогулятися містом, але в Ужгород обов’язково ще колись завітаю. Принаймні для того аби купити вина. Кажуть воно там смачне.

Поїздка на Буковель

Що порадувало, так це катання на лижах. Снігу у селі Поляниця достатньо, черг на підйомниках нема й кататися там ще можна буде до Великодня, як мінімум. Єдине що мене насторожило, так це складні погодні умови.

Добиралися ми погано, могли потрапити в аварію й не раз, але добре що все добре завершилося. Чи поїду на лижі ще? Швидше так, чим ні. Принаймні, бажання у мене є.

Майбутні виїзди

Якщо буде все добре, то вже незабаром на мене очікують дуже цікаві виїзди. Куди саме? Нехай це залишиться секретом. Найголовніше щоб все вдалося втілити в життя. Не буду лукавити, коли скажу що одного із виїздів я побоююся й то так серйозно.

Також читайте:   ТОП-5 місць для відпочинку в осінніх Карпатах

Погода та сніг

Щоб наші читачі знали, ваш автор завжди орієнтується на Буковель. Якщо на цьому курорті оголошують початок оксамитового сезону, то це означає, що зими більше не буде. Буковель сповістив, що сезон низьких цін розпочнеться 24 березня, а отже, після цієї дати зими не буде.

Відсутність ігрової практики

Як це не сумно звучить, але, перейшовши в нову команду, я знову більше сиджу на заміні чим граю. Чому так? Напевно треба ще більше тренуватися. Фактично за «Майолу» я зіграв майже півтори гри. Це дуже мало. Буду думати що робити далі.

Перезавантаження

Зараз у мене саме такий стан. Треба відіспатися, все обдумати й повернутися іншим. Принаймні втома відчувається й то серйозна.

Життя триває, а з ним і будуть з’являтися нові публікації на блозі, який зараз читаєте.

Залишайтеся з нами.

До речі, вже незабаром на Україну очікують вибори. Буде весело. Вже зараз ця політична агітація всіх дістала, а це лише початок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*