Враження від катання на Буковелі (10.03.2019)

Буковель

11 березня 2019 року, а це означає, що настав час оновити ресурс, який зараз читаєте. Знову ваш автор десь пропадає, але це не означає, що забуваю за блог.

І перше про що будемо говорити, так це про катання на гірськолижному курорті «Буковель». Вчора мені вкотре вдалося відвідати цю «країну».

Перед тим, як розповісти безпосередньо про Буковель, кілька слів про добирання. Вкотре переконуюся, що в цьому житті не все так просто як здається. Для прикладу, вчора Воробус і компанія мали виїхати на «буку» о 5 годині ранку, а зробили це із запізненням. Спершу я злився, але коли побачив наслідки запізнення, то зрозумів що все що не робиться, те робиться на краще.

По дорозі до Івано-Франківська нам траплялися повалені дерева, вирвані коріння. Уявіть собі якби це ж дерево впало на автомобіль із людьми.

Але, менше з цим. Добре, що все добре.

Країна «Буковель» на диво зустріла нас сонячною погодою. Кататися було одне задоволення. 10 березня розпочався ниький сезон й здавалося людей на курорті мало побільшати, але цього не спостерігалося. Черг фактично не було. Ну, хіба що коли хтось падав і на декілька хвилин зупиняли підйомник.

Також читайте:   Буковель-2014. Сезон відкрито (фото)

Коли їхав на «буку», то думав чи є там достатньо снігу. Повірте, є ще багато, і якщо буде все добре, то тут можна буде кататися ще до квітня місяця.

Траси працюють усі, щоправда на деяких спостерігалася так звана «каша». Пробував робити спуски на «чорних», але після 2-3 спусків зрозумів, що це небезпечно. Схили попідмерзали й лижника просто «зносило».

Що сподобалося, так це «сині» траси. На них ваш автор переважно ніколи не катається, але вчора вирішив зробити виняток. Поїхав на відпочинок з людьми, які катаються не так впевнено й вирішив скласти їм компанію у покатульках. Все-таки, класно їздити з кимось, а не одному.

Порадувала на Буковелі велика кількість вказівників. Минулого року їх стільки не було. А тепер вже треба бути дуже «тупим» oоб не зрозуміти куди їхати.

Після обіду розпочалося справжнє зимове катання. На такий снігопад мало хто очікував, то ж на завершення сезону – це якраз те, що треба.

Не знаю чи поїду на «буку» у цьому сезоні ще раз, але курорт, як завжди, порадував. Ще б ціни на харчування були не такими високими, то було би взагалі ідеально.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. CBWM.TNTU 12.03.2019 пише:

    Також їздив цієї зими в Буковель, дуже сподобалось, приїду ще, всім рекомендую.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*