Життя без мобільного телефону - Блог про Львів

Життя без мобільного телефону

Мобілка

Вихідні тривають й вже зараз очікуйте на чергову порцію публікацій від Воробуса.

І перше про що будемо говорити, так це про існування в цьому світі людини без мобільного телефону. Ніколи б не міг собі подумати, що стану таким залежним від цього апарату.

Одразу ж хочу зазначити, що з вашим автором все гаразд. Нічого зі мною не сталося, я – живий, здоровий. А то коли зайшов у соціальну мережу фейсбук, то отетерів. Більше 30-ти повідомлень прийшло мені з словами, а де я пропав. Нових постів на блозі Воробуса нема, фотографій не завантажую, телефон вимкнений й додзвонитися не реально.

Відповідь на ці всі питання проста – у мене зламався мобільний телефон, поломка, так виглядає, що серйозна й поки що ваш автор змушений обходитися без нього. Старого апарату я теж не маю, тому поки що так.

Єдине де зараз мене можна знайти, так це у соціальній мережі фейсбук або ж написати на пошту. Логічно, адже комп’ютер у мене ніхто не забирав й з Інтернетом поки нема проблем.

Також читайте:   Нові тарифи на домашній телефон

Але, якщо так подумати спокійно, без паніки чи можна прожити в сучасному світі без телефону?

Як завжди, є дві сторони медалі?

Прожити без телефону можна

Це можна зробити якщо ви хочете більше реального спілкування, а не сидіти весь час у соціальних мережах і переписуватися зранку й до вечора. Ну, або ж ви поїхали на заробітки закордон. Будете збирати ягоди й вам точно буде не до телефону.

Прожити без телефону не можна

Моя думка, що в сучасному світі дуже важко це зробити. Мобільний телефон – це засіб як для спілкування, так і для інших функцій. Для прикладу, за допомогою «мобілки» можна сидіти в інтернеті, робити фотографії, слухати музику й так далі.

Тому, зараз себе почуваю як без рук. Без мобільного телефону нормально, але й з ним супер.

Треба вже зараз думати як його ремонтувати.

Я вже навіть зараз сміюся, що треба розпочинати флешмоб – “проживи без телефону”.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 03.03.2019 пише:

    Якщо не брати до уваги випадки залежності та поломок (як от у тебе), то суто теоретично без телефону прожити можна. Лише за умови наявності інтернету на комп”ютері. Встановити скайп-вайбер – і можна дзвонити, спілкуватись.

    Але! Зараз у більшості туалет є в квартирі. І це зручно. Не бачу сенсу повертатись в старі часи і ходити в “дірку” чи й взагалі “до вітру” під кущ.

    Так само і з телефоном. Це зручний засіб з категорії “все під рукою”. Головне – не робити з телефону ідола і не ганятись постійно за новими моделями, а вибрати собі найбільш комфортну, оптимальну за характеристиками модель і користуватись з розумом.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*