Чому треба за собою дивитися, викликай швидку та дебати - Блог про Львів

Чому треба за собою дивитися, викликай швидку та дебати

літо

Ранок п’ятниці, яка для вашого автора обіцяє бути дуже й дуже веселою. Справа у тому, що вже сьогодні знову прийдеться працювати на виборах, а точніше рахувати бюлетені й готуватися до другого туру.

Поки люди думають за кого голосувати, треба підготувати все належним чином аби ці ж люди змогли нормально проголосувати.

Тому, від сьогодні буде дуже й дуже весело. Воробус змінив дільницю й чує моє серце, що й цього разу без пригод не обійдеться. Хоча, я ще й досі не можу відійти від першого туру.

Вчора так насміявся з тими виплатами грошей. Поступово почали приходити гроші на рахунки людей, а Львів – це велике село й почалося. Чому одним «капнуло», а іншим ні. Ви б це все бачили й чули. Наприкінці дня у Воробуса вже була істерика.

Та, прийдуть всі гроші, не треба за це переживати. Найголовніше все вчасно здавати й щоб голова ДВК не губив документів. Тоді й все вчасно оформлять. І ще одне, не обов’язково відкривати картку. Гроші можна отримати й в касі. Головне щоб рахунок було відкрито.

Але, не одними виборами жив ваш автор. Поступово стає все тепліше й тепліше, тому пора виходити з інтернету й займатися собою.

Вчора після зими вирішив відкрити літній сезон футболів на вулиці. Знали б наші читачі як це важко мені далося. Уявіть собі пів року грав футзал у залі, а тут взуваєш інші «шкари» й виходиш на повітря. Не думав, що я такий «мертвий». Ніби швидкість є, все добре, але нічого не виходить. Можливо тому що я усю гру грав у полі на позиції нападника?

Також читайте:   ТОП-10 кросівок на кожен день: характеристики, переваги та недоліки

А тут ще заміни у нас не було й довелося близько двох годин не мінятися. Бачили б ви мене після футболу. Я навіть сказав своєму приятелю, що нехай викликає карету швидкої медичної допомоги настільки втомився. Прийшов додому, став на вагу й зрозумів у чому причина.

Виявляється Воробус має 6 кілограмів надмірної ваги. Тому, вже сьогодні я почав займатися собою: качав прес, ставав у планку й так далі. З понеділка буду ще й бігати кроси.

Сезон літніх походів

Дуже хочу вже кудись піти. Вчора навіть відео переглядав із минулих походів. Тоді мене нічого не стримувало. Брав рюкзак, збирався спонтанно й їхав у пошуках пригод.

А ще побачив, що мої колеги поїхали у Румунію підкоряти вершини. Відкрию маленький секрет, я теж планую це зробити, але треба спершу завершити із виборами.

За кого віддасте голос у другому турі президентських виборів?




Подивитись результати голосування

День сьогоднішній обіцяє бути сонячним, теплим, тому не сидимо в Інтернеті, а виходимо на вулицю, спілкуємося з людьми й жити буде легше.

До речі, не забуваємо, що ввечері дебати. Знову ці вибори? Як же вони вже дістали.

Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*