“Галицька здоба” програла у матчі за суперкубок Львова - Блог про Львів

“Галицька здоба” програла у матчі за суперкубок Львова

Галицька здоба

Сьогодні у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) «Галицька здоба» провела свій черговий поєдинок. У матчі за суперкубок Львова наша команда зустрілася з дуже незручним суперником «Максимусом».

Саме з цією командою хлопці Романа Палідовича влітку вели відчайдушну боротьбу за чемпіонство у Гранд Лізі Львова.

Поєдинок за суперкубок став завершальним у зимовому сезоні 2018/2019 років, який, до слова, подарував «пекарям» золоті нагороди та звання найкращої команди Львівської області.

Звичайно, підопічні Сергія Тригубця хотіли здобути ще один трофей, але у день суботи, 6 квітня, зробити це не судилося. «Максимус» переміг із рахунком – 5:2 й став володарем Суперкубка Львова-2019.

Про моменти та перипетії в цій грі можна говорити багато, але ми зосередимося на цікавих моментах:

Проблеми з складом

Все-таки, «Галицька здоба» у Другій лізі України та змаганнях міста – це зовсім інші команди. Для прикладу, саме через неможливість виступати у змаганнях Львівської області за «пекарів» сьогодні не зіграли Володимир Медвідь, Микола Матляк, Ярослав Писько, Олександр Махинька. Плюс до цієї когорти варто додати Андрія Жука, Олега Панасюка, Миколу Богданова, Павла Миколюка.

Гра до голу

Сьогоднішня гра не порадувала вболівальників обох команд великою кількістю моментів. У першому таймі моментів як у «Галицької здоби», так і у «Максимусу» було обмаль.

У номінальних господарів матчу могли відзначитися Володимир Гриник та ще один Володимир Іляш, у «пекарів»двічі міг забити Хлюбко. Але, спершу після його удару «шкіряний» влучив у стійку, а потім з хорошої позиції Сашко пробив вище.

Також читайте:   Чемпіонат Португалії: «Спортінг» в екстра-таймах дотиснув «Бенфіку»

Після перерви малюнок гри на майданчику не змінився. Гра тривала до голу й лише після того, як не без допомоги рикошету забив Володимир Гриник, почався відкрий футзал, у якому краще показали себе гравці команди-суперника.

Необов’язкове вилучення Олександра Хлюбка

За рахунку – 0:1, гравець «пекарів» не стримав своїх емоцій і отримав закономірне вилучення. Дві хвилини «Галицька здоба» зобов’язана була грати у меншості, чим «максималісти» скористалися сповна.

Гра з п’ятим польовим та Олега Партику

У звітній грі вона нам не вдалася. Які причини? Напевно, таки через брак виконавців. Не часто можна побачити у майці воротаря-ганяли Олега Партику чи Данила Сивака на дальній штанзі.

Про Олега Партику окрема розмова. Саме він, хоча б на декілька хвилин зумів повернути інтригу грі, коли завдяки індивідуальним діям та класному удару змусив капітулювати воротаря команди-суперника Микиту Татарченка.

«Галицька здоба» залишилася без суперкубку

У цьому сезоні наша команда боролася за низку трофеїв, але не у всіх зуміла здобути перемогу. Суперкубок не став виключенням. Будемо сподіватися, що у новому сезоні, що стартує після свята Великодня, «Галицька здоба» додасть у свої скарбничку нові кубки.

Подяка фанам

На сьогоднішній грі їх було не так багато як завжди, але, тим не менше, хочеться подякувати вболівальникам «Галицької здоби», які фактично на кожному матчі підтримували команду. Без вашої підтримки ФК «Галицька здоба» не перемагала б.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*