«Галицька здоба» вийшла у фінал чотирьох Другої ліги України - Блог про Львів

«Галицька здоба» вийшла у фінал чотирьох Другої ліги України

Галицька здоба

У суботу, 30 березня, у місті Суми львівський аматорський футзальний клуб «Галицька здоба» провів матч-відповідь 1/4 фіналу плей-оф Другої ліги України.

Після перемоги у першому матчі із рахунком – 8:3, «пекарі» їхали на виїзний поєдинок із одним бажанням – пройти далі.

Зрештою, так і сталося, хоча поєдинок на Сході України був важким. «Галицька здоба» приїхала на гру у день матчу й були побоювання за фізичну втому наших гравців. Плюс, у цьому протистоянні «коуч» «Галицької здоби» не міг розраховувати на ряд основних гравців. Ярослав Писько, Олександр Махинька, Микола Лещишин, Остап Загоруйко, Олександр Хлюбко та Володимир Медвідь не змогли зіграти про різних причинах.

Поразка із мінімальним рахунком

Так, «Галицька здоба» поступилася своєму супернику – 2:3, але на те ця стадія й називається стадією плей-оф, що тут все залежить від підсумку двох матчів. Враховуючи гру в місті Лева, перед матчем-відповіддю у нас був хороший гандикап у рахунку.

Тому, особливо гол Олега Партики у першому таймі й «голяса» від Сергія Шафранського зняли величезний тягар відповідальності за результат для нашої команди. Хлопці грали розкуто й могли собі дозволити пропустили кілька голів.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. V.M.X. 8:10 Сокіл (Команда Воробуса таки програє)

Звичайно, гравці «Lex-VSK-СумБуд» робили все можливе й неможливе щоб відігратися. У другій 20-ти хвилинці підопічні Валерія Карацюби навіть пішли у ва-банк, випустили п’ятого польового гравця, але відіграти гандикап у п’ять голів вони так і не зуміли. Проте, хочеться подякувати супернику за теплий прийом і побажати успіху цій команді у майбутньому.

Хороший матч Ярослава Шуптаря

У матчі в Сумах класний видав воротар «червоно-жовтих». Славік неодноразово рятував команду від пропущених голів й після гри його визнали одним із кращих у складі команди зі Львова

Червона картка Павла Миколюка

У матчі проти «Lex-VSK-СумБуд» провідний гравець нашої команди отримав вилучення й тепер не зіграє у першому півфінальному матчі фіналу чотирьох. Враховуючи травми Миколи Лещишина,Олександра Махіньки та Остапа Загоруйка, це серйозна втрата у складі команди Романа Палідовича.

Фінал чотирьох у Львові

Цілком ймовірно, що вирішальні поєдинки Другої ліги відбудуться у нашому місті. Принаймні, окрім «Галицької здоби» жоден учасник фіналу чотирьох про це відкрито не говорить.

Залишається зробити два кроки аби мрія здобути золото цих змагань сезону 2018-2019 років стала реальністю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*