Про наближення свят, чергову подорож та похолодання - Блог про Львів

Про наближення свят, чергову подорож та похолодання

Галицька здоба

Вихідні, нарешті ми їх дочекалися. Думаю нема такої людини яка б не очікувала на травневі свята. Цього року так вийшло, що будемо мати фактично тиждень відпустки. Пов’язано це з тим, що свято Великодня фактично співпало із травневими святами.

Тому, відпочивати треба як слід, а саме їсти ковбасу, шинку, паску й думати про хороше. Незабаром літня відпустка.

Хоча, в останні дні погода у Львові дуже сприятлива. Вчора, 26 квітня, стовпчики термометрів у місті піднялися до +24+25 градусів. На мить здалося що це літо й можна ходити у футболках. Ваш автор навіть подумав, що можна йти засмагати. Але, відкрию маленьку завісу таємничості.

Якщо глянути на прогноз погоди, то стає зрозумілим, що вже в неділю, на свято Великодня, істотно похолодає й вище 15-16 градусів стовпчики термометрів не піднімуться. Добре це чи погано вирішувати вам. Але, як на мене, це напевно добре. Найголовніше аби не падав дощ.

Чим живе Воробус?

Як і решта українців, я готуюся до свят. Намагаюся всіляко допомагати родичам й, звісно, що піду святити паску та інші великодні смаколики.

Вже від понеділка на блозі буде тривала пауза по публікаціях. Це викликано тим, що вже у понеділок вирушаю у цікаве турне. Куди саме збирається ваш автор нехай це поки залишиться у таємниці. Єдине що скажу, так це те, що має бути дуже й дуже цікаво. Принаймні у цих місцях я ще ніколи не бував.

Також читайте:   Як зігріти помешкання в період кризи

Вже по приїзді додому спробую максимально викласти свої враження від цієї подорожі.

Футбол

Поки що дав паузу із заняттями цим видом спорту. Так, я пішов із «Майоли» й на даний момент не планую виступати за жодну з команд. Ну, хіба що надійде цікава пропозиція від клубу, де я зможу перш за все грати, а не мучитися й сидіти на заміні. Тим не менше, я підтримую форму. Один раз в тиждень збираюся з друзями й бігаю у дир.-дир.

Вибори

Нарешті вони завершилися. Якщо чесно, то вони мене втомили. Якби був третій тур, то, мабуть би вже не пішов. Приколів вистачало як особистих, так і робочих. На днях про це все розповім.

Також цікаво як новий президент України Володимир Зеленський буде керувати державою. Щось мені здається буде не так все просто. Побачимо.

А ще планую на свято Великодня прогулятися містом й зробити коротенький фотозвіт про це. Дочекайтеся.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*