Вибори-2019 – це вже історія - Блог про Львів

Вибори-2019 – це вже історія

Вибори-2019

Черговий день триває, а з ним і Україна отримала нового президента. Ним став Володимир Зеленський, який з солідним відривом зумів обійти у другому турі вже екс-президента Петра Порошенка.

Воробус знову працював на виборах й тішуся, що, нарешті, вдалося завершити цю роботу. Якщо чесно, то я втомився від цього всього. Порошенко, Зеленський, ОВК, ДВК, члени, урни – мені вже це все сниться. Але, ж не одними виборами я живу. Треба й інші речі робити.

Які плюси та мінуси були на цих виборах?

Розпочнемо з плюсів

Ну, по-перше, як і у першому, так і другому турах мені вдалося познайомитися з великою кількістю класних людей. Нові знайомства – це завжди добре, тому окрема подяка кожному з вас.

По-друге, вибори президента стали для мене черговим досвідом. Я вже не такий тупий яким був у 2014 році. Навіть вчора ваш автор навчив одну жінку як правильно працювати на виборах. Колись мене вчили, тепер я. А чому ні? Не дивно, що в кінці голосування у нас все зійшлося й швидко взялися за підрахунок голосів.

По-третє, класно провів час.

Недаремно мій знайомий сказав вчора, що добре що зібралися, а так би сиділи вдома. Взяли участь у виборчому процесі, зробили все як треба й хоч щось зробили для цієї держави, майбутнє якої мене зараз дуже й дуже хвилює.

Також читайте:   Україно, роби свій вибір!!!

Мінуси

Я втомився. Ще би третій тур виборів і я точно би вже після цього спав місяць. Чи то стаю старим, чи що, але серйозно втомлююся. Вчорашній день не став виключенням.

Навіть не знаю чи буду брати участь у наступних виборах, які планується провести восени. Все буде залежати від зайнятості вашого автора.

Зустріч із неадекватами

Мова тут не йде про голову ДВК, яка напилася. Це все фігня, кожен може напитися, а про людей, які приходять на дільницю. Вчора якийсь дєд ледь не дав тягла голові ДВК та вашому автору, а потім ще й казав що він як повернеться, то всім буде непереливки. Якась жіночка взагалі прийшла до нас і співала. Хто така, що хотіла? Але, це ще все дрібниці з випадками, які були зі мною колись.

Мало платять

Якщо у першому турі кандидати у президенти заплатили нормально, то у другому, чує моє серце, буде дуже мало. Якщо йти на вибори, то головою ДВК або ж секретарем.

Хоча, не зарікаюся, будуть нові вибори – поговоримо.

Чергова сторінка мого життя прожита, перегортаємо її й рухаємося далі. Літо… – пора відпочинку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*