«Галицька здоба» припинила боротьбу за «Кубок Весни-2019» - Блог про Львів

«Галицька здоба» припинила боротьбу за «Кубок Весни-2019»

Знесіння

Вчора, 9 травня, на штучному полі «Знесіння» (вул. Ковельська, 69) продовжилися змагання за «Кубок Весни-2019». Зокрема, на стадії 1/4 фіналу нашій команді випала нагода схрестити зброю із господарями майданчику.

З перших хвилин зустрічі більш досвідченіші гравці «Знесіння» влаштували облогу воріт молодої команди «пекарів». І якщо у перших двох моментах «Галицьку здобу» врятував Антон Денчук, то згодом й він був безсилим, коли чудово штрафний виконав воротар номінальних господарів Назар Савич.

Згодом саме Назар стане антигероєм іншого епізоду. В одній із атак воротар «Знесіння» вирішив підключитися до атак своєї команди у ролі п’ятого польового гравця, але помилився. Як наслідок, «пекар» Святослав Гірний відправив «шкіряного» у незахищені ворота.

Проте, радість гравців «Галицької здоби» була не тривалою. Вже за 2 хвилини після забитого голу підопічні Сергія Тригубця знову пропустили.

Згадуваний раніше, Назар Савич підключився до атак своєї команди п’ятим польовим гравцем, відпасував на Сподарка й Ігор змусив капітулювати «пекарів».

Поразка у плани «Галицької здоби» й гравці нашої команди кинули всі сили аби відігратися. Хороші моменти забити мали Богдан Романчукевич та Олександр Хлюбко. Проте, першого підвела реалізація, а після удару другого за «Знесіння» добре зіграв Назар Савич.

За мінімальної переваги команди Михайла Мригліда суперники й пішли на перерву.

У другому таймі малюнок гри істотно не змінився. «Знесіння» далі грало першим номером, а «пекарі» намагалися нав’язати їм свою гру.

Також читайте:   «Галицька здоба» тріумфувала у Винничках

Склалося таке враження, що молодим «пекарям» не вистачало досвіду таких ігор. У простих ситуаціях наші гравці губили м’ячі й часто помилялися. Неодноразово «Знесіння» могло забити, але вже Ярослав Шуптар (змінив після перерви Антона Денчука) грав дуже впевнено. Зокрема, Ярік виручив після ударів Олега Ледневського та Андрія Коваля.

Ближче до середини другого тайму на майданчику стало ще цікавіше. В епізоді, коли мало хто від цього очікував Святослав Гірний наважився на удар із середньої дистанції, який застав зненацька захист та воротаря «зелено-білих».

До завершення гри залишалося грати близько 8-ими хвилин й на майданчику стало ще цікавіше. Фани «Галицької здоби», який зібралося у вечір вихідного дня достатньо багато, гнали своїх улюбленців вперед.

Моменти вирвати перемогу у «червоно-жовтих» були, але реалізувати їх так і не судилося. Під кінець гри суперник провів зразкову контратаку, яку вдало завершив Роман Буга.

3:2 – перемога «Знесіння» яке крокує далі, а вже екс-чинний володар трофею «Галицька здоба» припиняє боротьбу у змаганнях.

Склад «Галицької здоби» у вчорашній грі:

Денчук (Шуптар) – Артишко, Романчукевич, Гірний, Константинов, Партика, Яблонський, Хлюбко, Сивак, Горбовцов, Лютий, Єлфімов, Стефанків

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*