«Галицька здоба» здобула перемогу в новому сезоні турніру «V9KY».

Галицька здоба

Вихідними на відкритих майданчиках спортивного комплексу «Електрон» стартував літній сезон турніру «V9KY». Цьогоріч за перемогу в змаганнях та поїздку в Київ окрім «пекарів» змагаються також «Княжий ринок», «Бізони», «Ескадра», «LTM», «Gulfstream», «Альфа» та «Юність».

Саме з останніми підопічні Сергія Тригубця й провели прем’єрний поєдинок.

Розпочався він для «Галицької здоби» валідольно. Протягом перших трьох хвилин гравці команди суперника мали три хороші нагоди відкрити рахунок, але то фортуна, то голкіпер Ярослав Шуптар були на нашій стороні.

Ближче до середини першого тайму «жовто-червоні» вирівняли гру й також почали створювати моменти. Зокрема, найактивнішим у складі «пекарів» був Богдан Стефанків, який і асистував своїм партнерам, і намагався пробивати по воротах. Саме Богдан став співавтором першого голу «Галицької здоби», коли вдало відпасував на Назара Лютого.

Йшла, до слова, 9-а хвилина гри.

Не встигли гравці «Юності» зрозуміти що сталося, як рахунок у зустрічі було подвоєно. На цей раз асистентом виступив Данило Сивак, а відзначився Богдан Стефанків.

А на 19-й хвилині вже Данило Сивак розрядив свою гармату – 3:0.

Але, і це ще було не все у першій 20-ти хвилинці. Із «сухою» перевагою на перерву «Галицька здоба» не пішла. Після грубої помилки у захисті за номінальних господарів відзначився Богдан Білий. Але, вже за мить Богдан Романчукевич вирішив повторити «подвиг» Данила Сивака і теж наважився на удар здалеку. Влучно.

Також читайте:   МФК "Княжий ринок" припинив існування?

Рівно чотири хвилини знадобилося «Галицькій здобі» після перерви аби збільшити свою перевагу. На цей раз автором голу став один із старожилів нашого клубу Олексій Чекаленко.

Загалом, як і попередньому матчі «пекарів» на «Кубку Весни-2019», у діях наших гравців відчувалася легкість, впевненість. Молоді виконавці багато рухалися, створювали моменти й логічно, що це мало принести свої дивіденди.

Так, у матчі проти «Юності» наша команда зуміла відзначитися ще двічі. І хто б ви думали став автором цих голів? Звичайно, що зірка останніх матчів Сивак та Стефанків. Під кінець гри «Даня» міг оформити хет-трик, але не пожалів віддати пас на Богдана.
У підсумку – 7:2. Впевнена перемога «пекарів» і вже наступного тижня «Галицька здоба» зіграє з командою «Альфа», яка у цьому турі теж перемогла.

Склад «пекарів» у вчорашній грі:
Денчук, Шуптар, Константинов, Артишко, Петрицький, Данилович, Романчукевич, Стефанків, Лютий, Сивак, Горбовцов, Герчаківський

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*