Модне осіннє взуття - Блог про Львів

Модне осіннє взуття

Модне осіннє взуття

Добігає до кінця весна, а це значить, що модним дівчатам доведеться завчасно, тобто вже влітку (або й уже негайно), потурбуватись про осінній гардероб. Виглядати ефектно та стильно в цьому сезоні допоможе правильно підібране модне осіннє взуття.

Благо, дизайнери постаралися – з представленої на розсуд глядачів осінньої колекції кожна з нас, будь то юна прогресивна дівчина, чи зріла дама, яка дотримується класичного стилю – кожна зможе вибрати собі пару взуття до душі (а може і більше 🙂 ).

Оцінюючи нову колекцію в цілому, можна сказати, що осіннє взуття сезону 2019 не має кардинальних відмінностей від моделей попередніх сезонів, тому можна сміливо використовувати минулорічні модні туфлі або ботильйони, щедро прикрасивши їх хутром або оздобивши зміїною шкірою. Так-так, саме ці деталі стануть наймоднішим трендом наступаючого осіннього сезону.

Модне жіноче взуття на танкетці

Взуття на танкетці продовжує займати верхівку популярності. Красива, елегантна, практична, зручна і модна танкетка присутня у всіх без винятку видах осіннього взуття. У черевиках або туфлях на танкетке можна впевнено почувати себе в будь-яку негоду – товста підошва надійно захистить від калюж і бруду на асфальті, а в поєднанні з витонченим каблуком взуття на танкетці здатна будь-яку попелюшку перетворити на казкову принцесу.

Танкетка – страшенно зручна і настільки ж жіночна, ця підошва стала справжньою родзинкою в колекції модного осіннього взуття. О, скільки химерних форм може таїти в собі цей елемент взуття! Не бійтеся експериментувати: чим незвичніше буде виглядати танкетка вашого взуття, тим більше вона буде відповідати модним тенденціям поточного сезону.

Також читайте:   Скільки пар взуття потрібно жінці для повного щастя?

Осінні ботильйони і черевики

Зустрічати осінь без пари ботильонів або черевиків у взуттєвій шафі щонайменше недоцільно. Та й потім, в якому іншому взутті жіночі ніжки будуть виглядати настільки ж витончено і сексуально? Отже, модні тренди диктують вибір ботильйонів будь-якої фактури, з хутряними вставками і обробкою під шкіру рептилій, на високих підборах-чарочках, на зручній платформі або практичному широкому каблуці.

Вибираючи осінні або зимові чобітки, звертайте увагу на хутряні моделі: чим більше хутра – тим більше заздрісних жіночих поглядів ви зловите, простуючи у новопридбаній парі чобіт. Ризикніть купити чоботи з нестандартним, і навіть екзотичним забарвленням, якщо ваш образ легко впишеться в цей стиль. У цьому сезоні на піку популярності також всілякі хитрі шнурівки і пряжки, а тип каблука ви зможете підібрати, керуючись власним смаком і міркуваннями комфорту.

Модне осіннє взуття 2019 року пропонує величезний вибір моделей, за допомогою яких ви зможете легко створити собі неповторний стиль, зберігши при цьому свою яскраву індивідуальність.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*