Сергій Тригубець: “Надіємося, що хтось з молодих футзалістів КІВС вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів” - Блог про Львів

Сергій Тригубець: “Надіємося, що хтось з молодих футзалістів КІВС вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів”

Сергій Тригубець

Сергій Тригубець про новий сезон, співпрацю з «КІВС» та підсумки зимової першості.

– Сергію Івановичу, багато чуток було перед початком літнього чемпіонату про «Галицьку здобу», що вона, то гратиме у Гранд лізі Львова, то не гратиме. Все-таки, де виступатиме команда у літньому чемпіонаті?

– Ми планували брати участь у літньому чемпіонаті в найвищому дивізіоні нашого міста – Гранд Лізі, проте відмовилися майже в останній день. Основною причиною цього є важкий футзальний зимовий сезон 2018/2019 рр. Ця футзальна зима вийшла для нас дуже виснажливою. Тому нами було прийнято рішення перезавантажити свої сили, дати можливість деяким гравцям залікувати свої травми. Бо ж багато з них грали практично без замін як у Гранд лізі, так і в Другій лізі України за що компанія, президент і я, як тренер, дякуємо їм.

На даний момент «Галицька здоба» планує брати участь у Першій лізі футзалу Львова під егідою АФЛ, а також у Гранд лізі під егідою ОАКЛ й у турнірі «V9Ky», де ми вже зіграли два матчі.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧС-2016. Україна мінімально програє Іспанії (відео)

– Чого очікуєте від нового сезону?

– Позитивних емоцій, перемог та надіємося відкрити для команди нових футзалістів.

– «Пекарі» розпочали співпрацю з «КІВС», чи може вже зараз хтось із молодих гравців стати одним із лідерів нашої команди?

– Так, на літо в нас є деякі домовленості з «КІВС» і надіємося, що хтось з молодих футзалістів вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів. Для них створені всі умови для цього, найголовніше їхнє бажання на майданчику і поза його межами.

– Насамкінець, кілька слів про зимовий сезон, який був найуспішнішим в історії «Галицької здоби».

– Я задоволений зимовими результатами. Всім дуже вдячний за сезон: компанії, президенту команди, капітану за його гру і поради під час матчів, всім футзалістам і особливу подяку хочу висловити нашим вболівальникам, які були з нами до кінця під час перемог і прикрих поразок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*