Воробус відвідав “Купальні Сечені” у Будапешті - Блог про Львів

Воробус відвідав “Купальні Сечені” у Будапешті

Купальні

Має Воробус трохи часу, тому настав момент розповісти нашим читачам про свої пригоди у Європі.

Як відомо, кілька тижнів ваш покірний відвідав місто Будапешт. Поїхав я туди не лише аби глянути на місто та прогулятися біля місцевого парламенту, а й хотів відвідати термальні води. Чи це мені здається, чи що, але я щось ними захопився.

Найбільший прикол у тому, що в Україні толком я на них і не бував. Нічого, колись і їх проекпериментую. На все свій час і воля Божа.

Угорщина славиться своїми «термалами». Тому, недаремно кажуть люди, що бути в Будапешті й не сходити у купальні – це марно з’їздити.

Погулявши столицею Угорщини, ваш автор і ще один мій приятель вирішили сходити у найпопулярніші купальні столиці – «Купальня Сечені».

Знаходяться вони неподалік площі Героїв. Це, якщо не помиляюся, зупинок 5-ть від парламенту на метро. До речі, безпосередньо біля купальні є також станція метро. Найголовніше зорієнтуватися у підземці.

Та, менше з тим. «Купальня Сечені» вартує не багато, не мало, а 550-ть гривень на день. Погодинних абонементів чи таких як на дві чи три години нема. Шкода, але нічого не вдієш. Якщо хочеш порекласувати, то доводиться платити як за день.

Також читайте:   Воробуса знову впізнають на вулиці

Хоча, з власного досвіду скажу, що більше трьох годин тут не будеш. Банально набридає.

Якщо порівняти купальні у Мішкольці й тут, то перші мені сподобалися більше. По-перше, у Мішкольці купальні у печерах, там тебе несе вода, є багато «тренажерів». Не скажу, що «Сечені» аж такі погані. У них є своя фішка – багато басейнів, у вартість квитка входить багато послуг, яких нема у Мішкольці: сауна, спа, велика кількість душових фактично біля кожного басейну.

Якщо ви хочете поплавати у звичайному басейні, то це можна зробити без проблем навіть у приміщенні.

Фішкою «Купалень Сечені» є величезний басейн на вулиці. Температура води тут сягає близько 28-ми градусів. Не дивно, що тут я зустрів велику кількість людей. Надворі було не так то тепло, але все ж свіже повітря є свіже. Хочеться бути тут ще і ще.

Тому, якщо ви коли-небудь будете у Будапешті, то обов’язково сходіть на термальні води. Їх там є повно. Необов’язково йти у ті, де був Воробус. Треба використовувати відпочинок по максимуму.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*