Враження від відвідин концерту гурту “Антитіла” - Блог про Львів

Враження від відвідин концерту гурту “Антитіла”

Антитіла

У суботу, 25 травня, на стадіоні «Арена Львів» відбувся концерт гурту «Антитіла».

Про цю культурну подію вже знали всі. Рекламою концерту були обклеєні афіші міста Лева, трамваї, тролейбуси. Навіть був якось на одному з ринків, то й там була звістка про «Антитіла».

Думав, гадав і таки в останній день вирішив піти на цей концерт.

Розпочну свою розповідь із цін на перепустки. Отже, щоб потрапити на дану культурну подію треба було викласти із гаманця від 400 гривень. Якщо порівняти даний концерт із концертом гурту «Океан Ельзи», то «Антитіла» мали одну фан-зону, а квитки на трибунах продавали лише на половину стадіону.

Тим не менше, прийшло близько 17-ти тисяч людей.

Якщо чесно, то очікував від концерту «Антитіла» не так багато емоцій, якими вони були після завершення. Вразили.

Як завжди, традиційно, для українських концертів, все розпочалося із годинним запізненням. Так, розігрівав публіку «Меловін», але ж народ вимагав «Антитіла». Гурт під бурхливі оплески вийшов на сцену й нарід почав драйвувати.

Не скажу, що знаю багато композицій цих хлопців, але по ходу концерту почав все згадувати. Реально «Антитіла» у вечір суботи співали все: «Вірила», «Молоком», «Все красиво», «Завжди моя». Були навіть прем’єри.

Також читайте:   Як Воробус і компанія "ATB" зустрічали

Молодці що згадали людей, які Сході країни ведуть боротьбу за цілісність України. Музика музикою, а за країну теж треба пам’ятати.

Щодо Вашого автора, то натанцювався досхочу. Спершу довго «роздуплявся», а потім пішло-поїхало. Люблю такі шоу, хоча й не часто на них буваю.

Завершилося все близько пів на 12, коли «Антитіла» виконали пісню на біс. Люд зустрів це все оплесками. Молодці, класний стадіонний концерт.

До речі, хлопці пообіцяли вже незабаром знову виступити у місті Лева. Чекаємо.

Окрема тема – транспорт. З ним знову обісралися. Іншим словом я написати не можу. Так, були шатл-баси за 20-ть гривень, але їх мало для 17-ти тисяч людей. Приїздить автобус і його буквально беруть штурмом. Чому не продовжити рух громадського транспорту до 1 години ночі для мене залишається загадкою. Хтось йшов пішки, хтось намагався викликати таксі.

Одним словом, дурдом веселка. Не знаю коли у наших владних керівників вже буде розум.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*