Чемпіонат ОАКЛ. «Галицька здоба» вийшла в одноосібні лідери

Кубок весни

Вчора, 25 червня, на штучному полі «Знесіння» (вул. Ковельська, 69) продовжилися змагання кваліфікаційного раунду за потрапляння у Гранд лігу ОАКЛ.

Свій п’ятий поєдинок на цьому турнірі зіграла «Галицька здоба», якій довелося схрестити зброю з «AZ-Techno». До цього протистояння команди підходили у ранзі лідерів групи й лише завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів «пекарі» випереджали свого суперника у турнірній таблиці.

Не дивно, що розпочали матч команди дуже обережно. До 8-ї хвилини на двох вони зуміли створити лише один момент (небезпечно пробивав Костянтин Деревльов, але Ярослав Морикишка був на місці). Не минуло й трьох хвилин як знову міг забити Деревльов, але старий добрий знайомий «пекарям» Славік знову був на висоті. Вітаємо з поверненням.

Щодо гравців нашої команди, то у першій 20-ти хвилинці міг відзначитися лише Святослав Гірний, але у найвідповідальніший момент не влучив по м’ячу.

Набагато цікавіше стало на майданчику після перерви. Так, команди й на далі більше «билися» на полі чим створювали моменти, але з іншого боку як «Галицька здоба», так і «AZ-Techno» почали забивати.

Не встигла годинникова стрілка відрахувати хвилину в другому таймі, як Святослав Гірний наважився на удар із середньої дистанції, чим застав зненацька воротаря «помаранчево-чорних» Назара Литвина.

Відповідь «AZ-Techno» миттєвою. Гравці цієї команди розіграли «шкіряного» у центрі поля, пішов пас на правий фланг й Віктор Поліванов чудовим ударом із-за меж штрафної змусив капітулювати захист та воротаря «Галицької здоби».

Також читайте:   Тарас Михайлишин: "Впевнений що в команди Нові Імена буде завдання попасти в трійку призерів"

Знову гра без моментів, знову багато емоцій, сварок на полі, апелювання до суддів.

Так тривало до 28-ї хвилини, коли невтомний в останніх матчах Богдан Стефанків вкотре не продемонстрував свій клас. Він обікрав захисника «помаранчево-чорних», вийшов віч-на-віч із воротарем і не залишив йому шансів.

За мить суперник перейшов на гру в п’ять польових. Функції воротаря-ганяли виконував якраз кіпер «AZ-Techno». Довгий час суперник тримав «пекарів» на своїй половині майданчика, багато комбінував аж поки за дві хвилини до завершення гри прикрий рикошет не відбувся із Святославом Гірним. Назар Литвин наважився на удар, «шкіряний» по дорозі до воріт задів шостого номера нашої команди й, по-зрадницьки, залетів у незахищений кут воріт.

Проте, все ж останнє слово в цій грі було за «Галицькою здобою». Коли командам залишалося провести на майданчику менше хвилини, класна контратака вдалася нашій команді, яку після пасу Сергія Шафранського ефектно замкнув Олег Партика.

3:2 – перемога «пекарів», які із 15 очками в активі стали одноосібними лідерами своєї групи.

Кращі гравці матчу за версією прес-служби «Галицька здоба»: Ярослав Морикишка та Богдан Стефанків

Герої матчу – Олег Партика та Тетяна Куруп. Якби не фани з цією дівчиною, то перемоги б не було.

Склад: Морикишка, Денчук, Шафранський, Гірний, Стефанків, Горбонцов, Лютий, Єлфімов, Труш, Партика, Сивак, Романчукевич

Голи: Гірний, Стефанків, Партика

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*