«Галицька здоба» сильніша за «Спільноту» - Блог про Львів

«Галицька здоба» сильніша за «Спільноту»

Галицька здоба - Спільнота

У 2-ому турі Першої ліги футзалу Львова на «пекарів» очікував поєдинок із міцним середняком змагань, які проводяться під егідою Асоціації футзалу Львівщини, «Спільнотою».

Перед очним протистоянням суперників розділяло три очки, тому з перших хвилин гри саме «Галицька здоба» захопила ініціативу. Раз за разом гравці нашої команди турбували воротаря «Спільноти» Юрія Галицького.

До пори, до часу він справлявся з ударами «червоно-жовтих», аж поки на 4-й хвилині зразкова комбінація не вдалася нашій команді. Назар Яцишин розрізним пасом знайшов Стефанківа й Богдан відкрив рахунок у зустрічі.

Після голу ситуація на майданчику не змінилася. «Галицька здоба» й на далі грала першим номером. Атаки ж «Спільноти» виглядали кволими, а якщо їм і вдавалося щось створити, то вдало у рамці стояв Антон Денчук.

Минає ще 3 хвилини й рахунок у зустрічі стає – 2:0. Це Назар Яцишин наважився на удар із середньої дистанції, воротар «Спільноти» впоратися з ударом не зумів і тут як тут був Данило Сивак, який, забивши другий гол у зустрічі, тим самим оформивши сотий гол за нашу команду. Вітаємо.

Також читайте:   Футбол. Суперкубок України. Шахтар перемагає Динамо (відео)

Окрилений успіхом «Даня» на досягнутому зупинятися не став і за хвилину вистрелив під поперечину – 3:0.

Тут же міг забивати Микола Матляк, але за «Спільноту» в цьому епізоді зіграла стійка.

Далі ж, як це часто трапляється у матчах «Галицької здоби», команда зупиняється на досягнутому й грає по результату. Так, до перерви «пекарі» зуміли забити ще один гол (відзначився Олег Партика), але ж і пропустили ми. А у другому таймі виглядали вже не так переконливо, як у першій 15-ти хвилинці.

Створені моменти підопічні Сергія Тригубця з легкістю марнували. Хоча, попереду нові матчі, де ці ж моменти мають бути втілені у голи. Похвалу за цю гру можна висловити воротарю «пекарів», який з кожним матчем додає від гри до гри. У сьогоднішній грі Антон Денчук не підвів й у кількох епізодах виручив команду від голу.

Підсумок двобою – 4:1 на користь «Галицької здоби», яка набирає перші очки у чемпіонаті.

Склад «пекарів» у цій грі: Денчук – Сивак, Яцишин, Партика, Стефанків, Матляк, Яблонський, Труш, Лютий, Константинов

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*