«Галицька здоба» зіграла прем’єрний поєдинок у Першій лізі Львова - Блог про Львів

«Галицька здоба» зіграла прем’єрний поєдинок у Першій лізі Львова

Прем'єрний поєдинок

Сьогодні, 1 червня, на відкритому майданчику СК «Електрон» (вул. Генерала Чупринки, 130) стартували змагання у Першій лізі. Бере участь у турнірі й наша команда, на яку в перший день літа очікувала битва проти принципового суперника «Княжого ринку 2».

Нехай навіть «княжичі» грають не тими гравцями, що в інших чемпіонатах, але, тим не менше, поєдинки між цими командами завжди проходять у запеклій боротьбі. Звітний матч винятком не був й став окрасою усього ігрового дня.

15 голів на двох

Важко пригадати, коли востаннє команди забивали на двох таку велику кількість голів, а їх у грі було аж 15 (!). А ще, як мінімум, 10 нагод, гравці як «Галицької здоби» так і «Княжого ринку» змарнували.

Хороший старт «пекарів»

Те, з якою легкістю підопічні Сергія Тригубця забивали голи своєму супернику треба було бачити. У наших гравців вдавалося фактично все. Тому, не дивно, що до 9-ої хвилини гри ми вели у рахунку – 6:1. Більше чим хороший початок.

Камбек «Княжого ринку» і провал «Галицької здоби»

Підопічні Юрія Цибика не знітилися після пропущених голів, зібралися й зуміли зробити камбек. Вони не лише відіграли солідний гандикап у рахунку, а й зуміли вийти вперед. Нашу ж команду ніби підмінили.

Також читайте:   З Юнацької Екстра-ліги – до дорослої. Наймолодші гравці нового сезону Екстра-ліги

Камбек від «Галицької здоби»

Після шести підряд пропущених голів від «княжичів», залишалося грати чотири хвилини, у які «пекарі» показали характер. Неймовірними зусиллями вдалося вирівняти рахунок на табло, а за декілька секунд до завершення гри вирвати перемогу. Так, арбітри записали цей гол, як автогол від Тараса Пелеха, але гол є гол.

До речі, «Княжий ринок» теж хотів перемогти й навіть за нічийного рахунку ризикував і випускав Тараса Мацика у футболці п’ятого польового гравця.

У підсумку, 8:7 – вольова перемога «Галицькою здоби», яка показала, що у нашої команди таки є характер.

Склад «пекарів» у цій грі: Шуптар, Денчук, Сивак, Яцишин, Партика, Стефанків, Матляк, Писько, Гірний, Яблонський, Труш, Єлфімов, Константинов

Голи у нас забивали: Сивак (дубль), Писько (дубль), Матляк, Партика, Єфімов, автогол

P.S. Вже після гри стало відомо, що із нашої команди буде знято три очки й зараховано технічну поразку. Це пов’язано з тим, що при оформленні заявки на сезон було допущено помилку з одним із гравців, який у сьогоднішній грі з’являвся на майданчику.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*