«Montesilvano Futsal Cup»: чемпіонство жінок та срібло чоловіків - Блог про Львів

«Montesilvano Futsal Cup»: чемпіонство жінок та срібло чоловіків

Футзал в Італії

Дівоча збірна України стала переможницею міжнародного турніру «Montesilvano Futsal Cup», який добіг кінця сьогодні в Італії. Суперницями підопічних Олега Шайтанова були футзалістки фінського «Кампуксен Динамо». По ходу турніру фінські футзалістки, так само, як і українські, не програли жодного матчу. Тому, фінал мав визначити дійсно найкращу команду турніру.

Але все-таки фаворитками можна було вважати наших дівчат. Перш за все, через рівень гри, показаний «синьо-жовтими». А вже скоро Каверзіна своїм голом це довела на практиці. Вже по ходу гри Каверзіній вдалося оформити дубль, що зміцнило заявку українок на перемогу. А остаточно схилили шальки терезів на користь української команди голи Христюк та Кузнєцової. 4:0 – перемога дівочої збірної України (WU-17), яка не тільки виграла престижний турнір в Італії, а і зробила подарунок до дня народження головному тренеру нашої команди Олегові Шайтанову.

Україна (WU-17) – «Кампуксен Динамо» (Фінляндія) – 4:0
Голи дівочої збірної України: Каверзіна (2), Христюк (1), Кузнєцова (1)

Юнацька збірна України (U-17) сьогодні зіграла у фіналі міжнародного турніру «Montesilvano Futsal Cup». Суперником підопічних Віталія Одегова був італійський клуб «Чіолі Аріччіа Вальмонтоне». З цією командою «синьо-жовті» зустрічались у груповому раунді, і тоді була зафіксована нічия. Однак, тепер мав би бути виявлений переможець, а він, як відомо, лише один.

Також читайте:   Євро-2022. Група «D». Іспанія – Азербайджан – 2:2 + ВІДЕО

Для української команди поєдинок вийшов, на жаль, невдалим. Підопічні Віталія Одегова першими пропустили внаслідок помилки та непорозуміння між гравцями нашої збірної. Окрім того, скоро українцям довелось пограти дві хвилини у меншості, оскільки червону картку отримав Дмитро Бабілов. «Синьо-жовті», вистоявши дві хвилини у меншості, трохи згодом пропустили ще один м’яч. Невеличку надію на порятунок міг би вселити Семенченко, але він не забив 10-метровий. Щоправда, українцям через деякий проміжок часу вдалося відквитати один м’яч завдяки Британу. Однак, італійські візаві все-таки залишили останнє слово за собою, забивши третій м’яч. Таким чином – перемога «Чіолі Аріччіа Вальмонтоне» з рахунком 3:1.


Україна (U-17) – «Чіолі Аріччіа Вальмонтоне» (Італія) – 1:3

Гол збірної України (U-17): Британ.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*