Перша ліга Львова: «Галицька здоба» сильніша за «Географ-ЛНУ» - Блог про Львів

Перша ліга Львова: «Галицька здоба» сильніша за «Географ-ЛНУ»

Ярослав Писько

Сьогодні, 29 червня, на штучному полі «Електрон» продовжилися змагання у Першій лізі Львова.

Поточний лідер змагань «Галицька здоба» у поєдинку п’ятого туру зустрілася з одним із претендентів на медалі першості «Географ-ЛНУ».

В анонсі до цієї гри ми зазначали, що звітний поєдинок був фактично за шість очок. «Географи» вже зараз не ті, що були у минулі роки. Команда стала більш боєздатнішою, плюс помітно, що керує тут всім відомий у минулому футзаліст Ігор Піх.

Що одразу ж кинулося в очі ще на розминці перед грою, що у складі «пекарів» був відсутнім Данило Сивак. Зараз навіть не можу пригадати, коли востаннє «Галицька здоба» грала без цього «стовпа».

Тим не менше, поєдинок розпочався й розпочався він дуже обережно. «Галицька здоба» на правах фаворита поєдинку діяла першим номером, але до особливих моментів біля воріт «географів» не доходило.

Фактично перший момент «пекарям» вдалося створити на 5-й хвилині, коли Андрій Труш відпасував на Романчукевича. Богдан пробив в один дотик, але за команду Андрія Манька зіграв воротар. Проте, й він не зумів допомогти, коли на 8-й хвилині першого тайму грубою помилкою Валентина Сегіна скористався Ярослав Писько – 1:0.

Після забитого голу ситуація на майданчику не змінилася. «Пекарі» й на далі грали першим номером, а гравці «Географ-ЛНУ» діяли на контратаках. Одна з таких на 12-й хвилині могла завершитися горлом у наші ворота (пробивав Михайло Бахарєв), але на цей раз за «здобу» вдало зіграв Володимир Медвідь.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "Спільнота". Анонс

За мінімальної переваги нашої команди суперники пішли на перерву.

Після неї на майданчику СК «Електрон» стало ще гарячіше. «Географи» почали більше відкриватися, ризикувати й команди влаштували відкритий футзал, у якому більше моментів мали таки «пекарі».

17 хвилина – активний в останніх матчах Богдан Стефанків пробиває – воротар.

21 хвилина – після удару Андрія Труша за номінальних господарів зіграла штанга.

Ну, і нарешті на 27-й хвилині зусилля гравців «Галицької здоби» увінчалися успіхом. Під час однієї з атак Ярослав Писько пробив, «шкіряний» влучив у штангу, а на добиванні першим був Богдан Стефанків – 2:0.

Підопічні Ігоря Піха здаватися не хотіли й за мить у них воротаря змінив п’ятий польовий гравець. Тут же Володимир Медвідь двічі рятує нашу команду від неминучих голів, а Назар Яцишин марнує дві супер нагоди збільшити перевагу своєї команди.

Ох, і матч.

Крапку над «і» наша команда зуміла поставити лише на останній хвилині. Найцікавіше, що «Галицька здоба» відзначилася двічі. Спершу забив Богдан Стефанків, а фінальну точку в грі поставив Богдан Романчукеивч.

4:0 – не легка, але все ж перемога нашої команди, яка стала 12-ою у переможній серії. Далі буде?

Склад «Галицької здоби» у цій грі: Медвідь, Денчук, Яцишин, Партика, Стефанків, Писько, Гірний, Яблонський, Труш, Лютий, Романчукевич

Кращий гравець матчу за версією адміністратора нашої команди Олександра Пилипчука – Володимир Медвідь

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*