Перша ліга Львова. «Галицька здоба» зіграє з «Спільнотою» - Блог про Львів

Перша ліга Львова. «Галицька здоба» зіграє з «Спільнотою»

Галицька здоба зіграє з Спільнотою

Завтра, 8 червня, на відкритому майданчику СК «Електрон» (вул. Генерала Чупринки, 130) продовжаться змагання у Першій лізі Львова.

Серед трьох поєдинків, які заплановано на цей ігровий день, в одному з них зіграє й «Галицька здоба». У рамках другого туру нашій команді протистоятиме «Спільнота».

До очного протистояння майбутні суперники підходять з різним настроєм та турнірним багажем. «Спільнота» із трьома очками знаходиться у верхній частині турнірної таблиці. У минулому турі Степан Кунтий і компанія перемогли «Географ-ЛНУ» – 3:2. «Галицька здоба» теж перемогла «Княжий ринок 2» – 8:7, але через організаційні моменти рішенням КДК Асоціації футзалу Львівщини нашій команді було зараховано технічну поразку.

Відповідно, зараз у багажі очок у «червоно-жовтих» нуль.

Щодо історії протистоянь, то у зимовому чемпіонаті сезону 2018-2019 років з «Спільнотою» грала «Галицька здоба 2».

У першому колі змагань суперники розписали результативну мирову – 7:7. У нас тоді забивали: Андрій Терлецький (дубль), Микола Ревуцький (дубль), Назар Тузяк, Данило Сивак та Олексій Чекаленко, а у другому колі перемогу здобули «пекарі» – 6:4. Голи за «червоно-жовтих» забили: Микола Матляк (дубль), Богдан Стефанків (дубль), Данило Сивак, Сергій Тригубець.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга аматорів Львова. АК Старява - Нові імена. Анонс

Основна команда грала зі «Спільнотою» рік тому.

У поєдинку Гранд ліги Львова, який відбувся 2 червня 2018 року, «пекарі» перемогли «Спільноту» із рахунком – 10:4. За нашу команду тоді відзначалися: Сергій Тригубець (покер), Олександр Хлюбко (дубль), Назар Яцишин, Микола Лещишин, Андрій Федюк та Віталій Багряк. Також вже завтра свій 100-й гол за «Галицьку здобу» може забити Данило Сивак, на рахунку якого 99-ть голів. Насамкінець додамо, що поєдинок між «Галицькою здобою» та «Спільнотою» розпочнеться о 12 годині 20 хвилин.

До речі, граючого тренера команди Сергія Тригубця було успішно прооперовано.

Цього тижня у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова було зроблено операцію на коліні Сергію Тригубцю.
У розмові з прес-службою нашої команди граючий тренер «пекарів» розповів, що хірургічне втручання пройшло вдало і тепер на нього чекає курс відновлення, який становитиме до 6-ти місяців.

Для якнайшвидшого одужання потрібні позитивні емоції, тому тренер виконуй з посмішкою усі призначені процедури і чекаємо тебе на футзальних майданчика

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*