Про нічию з “Транспортними Технологіями”, нові виклики та чому я не шукаю в людях негатив - Блог про Львів

Про нічию з “Транспортними Технологіями”, нові виклики та чому я не шукаю в людях негатив

Криве озеро

І на вечір середи трохи філософії від Ігоря Воробуса. Не знаю як там у кого, а у мене життя вирує.

Не встигає настати понеділок, як вже завершується робочий тиждень. Ще б у відпустку зараз піти, то було би взагалі ідеально. А так доводиться чекати ще цілий місяць. Проте, вже під час відпочинку спробую порекласувати як слід. Є певні ідеї, які, маю надію, будуть втілені у життя.

Чим живу на даний момент?

По-перше, вчора команда, за яку виступає Ігор Воробус «Перша Приватна Броварня» провела свій третій поєдинок у літньому чемпіонаті ОАКЛ. Нашим суперником виступили «Транспортні Технології». Незважаючи на хороший старт (ми вели у рахунку – 3:0), «пивоварам» так і не вдалося здобути перемогу. Ба, навіть більше, ми могли програти, але під завершення гри витягли нічию. Хороший матч із хорошою командою. Скучив я за великою грою й за постійною ігровою практикою.

Наступний матч проти одного з фаворитів першості «Княжого ринку». Побачимо як зіграємо з цією командою. Але, якщо чесно, все залежить від кількості людей, які зберуться на цю гру.

Хокейний поєдинок

Це також вагома подія для вашого автора. У четвер, 27 червня, команда «Media» зіграє з гостями з Канади. Минулого року я вперше відчув на собі як це бути хокейним воротарем. Цього року вже спробую провести майстер-клас. Хоча, враховуючи погодні умови, зробити це буде вкрай важко.

Також читайте:   Що зроблять швидше: трамвай на Сихів чи зал у "ветеринарці"?

Прогулянки на велосипеді

Колись їздити на двоколісному було для мене не так у кайф як зараз. Мене навіть не лякає відстань до місця призначення. Гонорово беру велосипед, кручу педалі й за певний період часу прибуваю у місце призначення. Із велосипедом я відкрив для себе новий світ. Можливо вдасться вийти з віртуального світу, в якому я й більшість людей частково живемо.

Негатив у діях людей

Колись я про це напишу цілий пост. Але, зараз скажу лише, що я в діях людей шукаю у першу чергу позитив, а коли починаєш шукати негатив, то дружніх відносин з людьми напевно що не буде. Хоча, це життя й в ньому може бути все.

Людей треба сприймати такими як вони є. Цей навик набутий роками.

Життя триває й як казав один класик, світ ловив мене та не впіймав. Всі хто хочуть бути з тобою – ті будуть, а ні, то не будуть.

Шалений місяць

Вже незабаром на мене очікують нові подорожі, тривалий час мене не буде, тому не лякайтеся що я кудись пропав.

Ледь не забув, скоро вибори, я знову записався у комісію, тому будуть знову приколи. Уявіть собі як виглядатиме бюлетень до Верховної Ради.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*