Турнір «V9KY». «Галицька здоба» розгромила «Бізони» - Блог про Львів

Турнір «V9KY». «Галицька здоба» розгромила «Бізони»

Галицька здоба

На відкритих полях СК «Електрон» тривають змагання турніру «V9KY». Зокрема, минулих вихідних свій шостий поєдинок у літній першості зіграла «Галицька здоба».

Суперником нашої команди в цьому поєдинку були «Бізони». «Пекарі» здобули легку перемогу над своїм суперником, розгромивши його – 11:4. Хоча, гра у другому таймі від нашої команди бажала бути кращою.

4 пропущені голи

При всій повазі до суперника пропускати від «Бізонів» чотири голи – це забагато. Провальним виявився проміжок ігрового часу між 13 та 22 хвилинами.

100-й матч Сергія Шафранського

Саме у грі проти «Бізонів» Сергій Шафранський зіграв свій 100-й матч за «пекарів» з чим його й вітаємо. Символічно, що «Шафа» відзначив такий ювілей двома забитими голами.

Чергові м’ячі Данила Сивака та Богдана Стефанківа

Дублі футзалістів нашої команди дозволили їм очолити бомбардирські перемоги турніру «V9Ky». На даний момент у їх активі по 11-ит влучних ударів.

До речі, Богдана в останніх матчах демонструє феноменальну гру, забиваючи голи на будь-який смак. Матч проти «Бізонів» не став виключенням й вже на першій хвилині він забив перший гол для «Галицької здоби» в цій грі.

Також читайте:   Кубок ліги (U-17): результати матчів останнього ігрового дня

Майбутня битва з «Княжим ринком»

Все йде до того, що саме «пекарі» та «княжичі» в очному протистоянні розіграють чемпіонство у літній першості. На даний момент команди мають у своєму активі по 18 залікових балів. Лише трьома пунктами їм поступається «Status+».

До слова, формат цьогорічних змагань передбачає лише одне коло, тому кожен матч претендентів на чемпіонство на вагу золота.

Переможна серія

Ну, і найголовніше, що «Галицька здоба» продовжила свою переможну серію. Зараз вона становить 9-ть матчів. Далі буде?

Кращий гравець матчу за версією організаторів турніру «V9KY» – Назара Яцишин.

Склад «пекарів» у цій грі: Денчук – Єлфімов, Горбонцов, Лютий, Партика, Сивак, Стефанків, Шафранський, Яцишин

Голи: Горбонцов (2), Сивак (2), Стефанків (2), Шафранський (2), Яцишин (2), Партика

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*