Як зробити оригінальний подарунок

Як зробити оригінальний подарунок

Якщо шукаєте оригінальний подарунок близькій людині і не можете вибрати – можна подарувати банальну футболку. Але не просту, а з оригінальним написом або фотографією. Такої речі не буде більше ні в кого, особливо це важливо дівчатам). А оскільки в наш час існує така послуга, як друк на футболках на замовлення (печать на футболках на заказ), єдине що залишається – вибрати, що саме друкувати.

Оригінальна пропозиція від «ОтпечатОК»

Створити неповторний стиль дуже просто – достатньо купити кілька футболок і надрукувати на них щось. Головне щоб малюнок був цікавим. У Києві послуги з друку на тканині і не тільки може запропонувати студія «ОтпечатОК»:

    будь оригінальним

  • Друк на футболках. Чудова пропозиція на теплий літній час. Можна залишатися вірними своєму стилю, але при цьому не відчувати дискомфорту на спеці. Потрібно тільки вибрати футболку з легкої натуральної тканини і підібрати малюнок. Далі справа техніки.
  • Друк на майках. Також непоганий вибір для літа. А простий крій можна урізноманітнити, використовуючи оригінальні малюнки і написи. Відмінне рішення, якщо потрібно, щоб хтось оцінив почуття гумору власника одягу.
  • Друк на толстовках. Коли похолодає, в осінні та зимові дні без теплої толстовки буде не дуже незатишно. А ось якщо на ній ще й будуть прикольні написи, ця річ буде дуже доречною.

Можна весь гардероб прикрасити фотодруком, було б бажання.

Унікальна можливість – нанесення картинки сучасними методами

Щоб нанести картинку, застосовуються унікальні технології, які дозволяють отримати яскраве та чітке зображення. При цьому використовуються такі методи:

  • Флекс, флок. Використовується для одягу будь-якого кольору. Але є нюанс стосовно малюнка – важливо щоб він не містив плавного переходу кольорів. Для перенесення картинки використовується метод аплікації. Тобто, малюнок спочатку вирізається, після чого наклеюється на тканину.
  • Термоперенос на тканину. Використовується, коли малюнок потрібно нанести на тканину білого кольору. Також може застосовуватися, якщо тканина іншого відтінку, але обов’язково світлого. Що стосується переноситься малюнка, тут немає обмежень. А щоб картинка виглядала краще, спочатку її роздруковують, використовуючи професійний лазерний принтер. Далі просто переносять на тканину.

Кожен метод ефективний, так що навіть якщо одяг темного кольору, можна отримати гарний та оригінальний малюнок. Причому чим більше речей буде замовлено, тим вище ймовірність, отримання знижки. А який саме метод вибрати Вам можуть підказати на місці.

друк на футболках

Знижки на друк

Студія otpechatok.com.ua пропонує різні знижки для клієнтів, які готові оформити більше замовлення. Вартість залежить від типу і розміру друку, а також від кількості виконаних копій.

  • Знижки для плівки флекс. Найдешевше обійдеться розмір друку А6 – 45 гривень для однієї речі, і 20 гривень, якщо друкувати на більш ніж 70 речах. Найдорожчим буде формат А3, який обійдеться у 160 гривень для однієї речі і 135 гривень для більш ніж 70 штук.
  • Термотрансфер для білої тканини. Найдешевший формат А4, який коштує 60 гривень за річ. Якщо друкувати від 70 штук, це буде коштувати 50 грн. Формат А3 більш ніж удвічі дорожчий – він обійдеться у 120 гривень за штуку. Але якщо друкувати від 70 штук, ціна падає до 100 гривень.
  • Термотрансфер для чорної тканини. Тут використовується тільки один формат – А4. Вартість трохи вища – 115 гривень за один малюнок. Оптовим замовникам знижка становить 15 гривень, тобто кінцева ціна падає до 100 гривень.

Знижки діють на постійній основі.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*