Букет без приводу – радість для будь-якої дівчини - Блог про Львів

Букет без приводу – радість для будь-якої дівчини

Букет

Кожна жінка повинна бути оточена красою, турботою й увагою – так задумала сама природа. Для того, щоб Ваша друга половинка відчувала себе щасливою та бажаною, частіше даруєте їй квіти. З приводу і без приводу, просто так. Купити вже готовий букет або замовити будь-яке поєднання кольорів Ви можете на сайті https://buketland.com.ua.

Чому жінка відчуває себе щасливою, коли отримує квіти

Це чиста психологія. З одного боку, дарування букету квітів – це простий знак уваги, за ступенем важливості практично такий же, як і спільний похід на каву. Однак завдяки йому користь отримують обидва: і жінка, і чоловік. Дарувати квіти потрібно не тільки під час «цукерково-квіткового періоду», але і тоді, коли Ви прожили разом кілька чи багато років.

Несподіваний букет квітів: чому він так важливий для жінки

Коли чоловік дарує жінці квіти, вона відчуває себе бажаною і більш жіночною. Квіти – це подарунок, а отримувати подарунки любить кожна людина. Наука довела, чому: в організмі обдаровуваного виділяється один з чотирьох гормонів щастя – окситоцин. Це не проста хімічна речовина, воно знижує рівень тривожності, підвищує довіру у стосунках.

Даруючи букет без приводу, чоловік заявляє свої серйозні наміри по відношенню до жінки, проявляє так свою любов, ласку, увагу і т.д.

І, нарешті, подарувати букет без приводу – значить ще раз порадувати дорогого і близької серцю людини.

Також читайте:   Поршневі насоси за низькою ціною в Україні

https://www.youtube.com/watch?v=P6WChtS93aw

Важливість подарунка для чоловічої психології

Чоловік, який подарував квіти своїй дамі, не просто підніс подарунок, а зробив якийсь вчинок, який просто неможливо не помітити і не оцінити по достоїнству. Говорячи простою мовою, ви відразу заробляєте кілька балів у її очах.

Наступна причина не так очевидна, але також має місце бути. Нещасна жінка робить нещасними всіх, хто знаходиться поруч. Упізнати нещасну жінку досить просто – по опущеній голові, згаслому погляді і т.д. Не будучи щасливою в сім’ї, жінка «по повній програмі» відривається на своєму чоловікові: «пиляє» його без приводу і з приводу, влаштовує скандали, «виносить мозок» і т.д. Тому дарувати букети без приводу насамперед в інтересах самого чоловіка, якщо він хоче нормального життя без ексцесів поруч зі своєю другою половинкою. У жінок є така звичка: хвалитися вчинками своїх чоловіків перед подругами. Таким чином, виявляючи себе, Ви оточуєте себе таким собі «позитивним ореолом», ваша позитивна репутація «біжить» попереду вас.

Через подарунки жінкам чоловік може самореалізовуватися. Тут все просто: для того, щоб щось дарувати, потрібно добре заробляти.

Букет без приводу для жінки – це вираз свого захоплення, поваги. Адже врешті-решт, поруч з Вами не просто партнер у ліжку, а особистість!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*