Чемпіонат ОАКЛ. «Галицька здоба» поступилася «Майолі» - Блог про Львів

Чемпіонат ОАКЛ. «Галицька здоба» поступилася «Майолі»

Кубок весни

Вчора, 22 липня, на штучному майданчику «Знесіння» продовжилися змагання у чемпіонаті під егідою ОАКЛ. Зокрема, свій останній матч у кваліфікації до Гранд ліги зіграла «Галицька здоба».

На «пекарів» у вечір понеділка очікувало протистояння з «Майолою».

До очного протистояння команди підійшли у ранзі лідерів. Як підопічні Сергія Тригубця, так і Юрія Цибика показали стовідсотковий результат. Тому, цей поєдинок мав статус центрального.

Що одразу ж кинулося в очі на передматчевому тренуванні, так це ряд відсутніх гравців у складі «Галицької здоби». По різних причинах гру пропускали: Ярослав Морикишка, Олександр Хлюбко, Святослав Гірний, Олег Партика, Данило Сивак та інші. Відсутнім був і «коуч» нашої команди. Тому, роль тренера у цій грі виконував Назар Яцишин.

Розпочали гру «пекарі» без розвідки. Вже у дебюті гри могли забивати Назар Яцишин, Ярослав Писько, Богдан Стефанків, але воротар «Майоли» Руслан Мірзаєв був на місці. «Майола» відповіла моментами від Романа Кузя та Любомира Титаренка, але вже воротар «Галицької здоби» Володимир Медвідь був на місці.

Й він був безсилим, коли «червоно-білі» зловили нашу команду на контратаці і Ярослав Нідзельський відкрив рахунок у грі.

Не минуло й трьох хвилин, як «Майола» подвоїла рахунок у грі. Знову обрізкою у захисті «пекарів» скористався Олег Шпур.

Далі ж розпочалося ще цікавіше. «Галицька здоба» хотіла якомога швидше відігратися й кинула всі сили в атаку. Від цього й моментів в обидвох команд почало виникати ще більше. Богдан Стефанків чудом не влучає, натомість Ярослав Нідзельський влучає у штангу.

Також читайте:   Баскетбол на футбольному полі: ухвалили і соплі пустили

За рахунку – 0:2 на користь «Майоли» команди й пішли на перерву.

Після відпочинку малюнок гри на полі не змінився. Наша команда й далі грала першим номером, багато атакувала, а «Майола» ловила наших гравців на контратаках.

Сергій Шафранський, Ярослав Писько, Назар Яцишин втрачають хороші моменти відзначитися. За «червоно-білих» у цих епізодах вдало зіграв Руслан Мірзаєв.

Не забиваєш – заб’ють тобі. Вкотре це футбольне правило спрацювало всередині другого тайму, коли після обрізки нашого захисту знову відзначився Ярослав Нідзельський – 0:3.

«Пекарі» довго чекати не стали й за мить Богдан Стефанків вийшов у футболці п’ятого польового гравця. Ця тактика принесе необхідні дивіденди пізніше, коли рахунок у грі стане – 0:4 на користь суперника.

Богдан Стефанків, Назар Яцишин, Андрій Яблонський зуміли скоротити розрив у рахунку до мінімуму, але на більше ні сил, ні, особливо, часу не вистачило.

3:4 – перша поразка «Галицької здоби» у літньому сезоні ОАКЛ, яка відкинула нашу команду на друге місце у групі «А» кваліфікаційного раунду.

Склад «Галицької здоби» у грі прти «Майоли»: Медвідь, Денчук, Шафранський, Чекаленко, Яблонський, Яцишин, Писько, Труш, Стефанків

Кращий гравець за версією прес-служби – Андрій Яблонський

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*