«Галицька здоба» вийшла в одноосібні лідери Першої ліги Львова

Галицька здоба сильніша за Княжий ринок 2

Сьогодні, 27 липня, на штучних полях СК «Електрон» стартувало друге коло змагань у Першій лізі футзалу Львова. Й одразу ж на прихильників гри «5 на 5» очікувало протистояння двох претендентів на перемогу в першості «Галицької здоби» та «Княжого ринку 2».

У першому колі змагань у дуже напруженому матчі перемогу здобула наша команда – 8:7, але через адміністративну помилку «пекарям» було зараховано технічну поразку. Реванш напрошувався й, забігаючи наперед, варто зазначити його вдалося взяти у звітній грі.

Розпочали поєдинок команди дуже обережно. «Пекарі» старалися грати першим номером, «княжичі» ж зосередилися на обороні власних володінь. Проте, й за таких перепитій на майданчику, до особливих моментів біля воріт як «Княжого ринку 2», так і «Галицької здоби» справа не доходила,

Все змінилося на 9-й хвилині. Спершу вбивчий момент втратив Тарас Швець, який розстрілював воротаря «пекарів» Антона Денчука (молодий кіпер виручив), «червоно-жовті» м’яч перехопили, «шкіряний» був доставлений до Гірного й Святослав більярдним ударом відкрив рахунок у зустрічі – 1:0.

Тут же міг забивати Богдан Стефанків, але у ближньому бою програв свою дуель Роману Янчу, який дебютував за другу команду «княжого».

Після забитого голу ситуація на майданчику не змінилася. Суперники й на далі багато боролися на майданчику, іноді на межі фолу, а ось до моментів справа фактично не доходила. Єдиний епізод, який можна виділити відбувся на передостанній хвилині першого тайму, коли свою очну дуель з Романом Янчем програв Володимир Бобилєв.

Також читайте:   Чемпіонат Європи (U-19). Підсумки турніру

Зовсім іншою ситуація на майданчику стала у другому таймі.

У його дебюті «пекарі» одразу ж подвоїли рахунок у грі. Це Сергій Шафранський до кінця поборовся за м’яч, відпасував на Бобилєва й Володя забив свій дебютний гол за «Галицьку здобу» – 2:0. Вітаємо!!!

Тут же Святослав Гірний випробував на міцність Романа Янча, але перший номер номінальних господарів був на висоті.

«Княжому ринку 2» нічого було втрачати й вони кинулися на ворота «пекарів». На деякий період часу підопічні Юрія Цибика перехопили ініціативу в грі, багато комбінували, пробивали по воротах, але захист та воротар «Галицької здоби» були на висоті.

На 20-й же хвилині «пекарі» збільшили свою перевагу в рахунку. Після обрізки «княжичів» й виходу «2 в 0» відзначився Богдан Стефанків – 3:0.

Більш чим комфортна перевага в рахунку. А грати то залишалося більше як 10-ть хвилин, у які гравці «Княжого ринку 2» один гол відквитали, переходили на гру в п’ять польових, але на більше чим підсолодити гіркоту поразки суперник не спромігся.

3:1 – впевнена перемога «Галицької здоби», яка після цієї звитяги обійшла свого вже екс-суперника у турнірній таблиці й вийшла на перше місце. На даний момент в активі «червоно-жовтих» – 18 залікових балів.

Склад «Галицької здоби» у сьогоднішній грі: Денчук – Яцишин, Бобилєв, Шафранський, Гірний, Стефанків, Махинька, Яблонський, Ільків, Труш, Матляк, Шуптар

Кращий гравець матчу у складі нашої команди за версією капітана Назара Яцишина – Сергій Шафранський.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*