«Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу в Кубку Незалежності 2019 - Блог про Львів

«Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу в Кубку Незалежності 2019

Святослав Гірний

Вчора, 29 липня, на штучному полі «Знесіння» продовжилися змагання за Кубок Незалежності 2019.

Зокрема, свій перший поєдинок на турнірі зіграв діючий володар трофею «Галицька здоба». Нашій команді протистояв колектив «Фортуна», для якої даний матч був останнім шансом аби потрапити у плей-оф великого Кубка.

Проте, як і у першій грі проти «Феміди Львів», на гру з «пекарями» суперник прийшов у чисельній кількості п’ять чоловік.

У «Галицької здоби» теж був не оптимальний склад. По різних причинах гру пропускали Ярослав Морикишка, Данило Сивак, Сергій Шафранський, Ярослав Писько, Антон Денчук, Володимир Медвідь та інші.

Вже з перших хвилин гри підопічні Сергія Тригубця влаштували обстріл воріт «Фортуни». Фактично вже у першій атаці міг забивати капітан Назар Яцишин, але схибив. За нього відігрався Володимир Бобилєв, який вдало замкнув простріл Олександра Хлюбка.

Незважаючи на гру без замін, молоді гравці не виглядали хлопчиками для биття й часто контратакували. В одному з таких епізодів міг забивати Антон Гошицький, але після віч-на-віч із Ярославом Шуптарем (вітаємо з поверненням до складу після травми) схибив.

Відповідь «пекарів» була миттєвою. Йшла 8-а хвилина гри, коли Богдан Стефанків перехопив «шкіряного» на власній половині майдачнику, пройшов, відпасував на Яцишина й Назар майстерно пробив повз воротаря «Фортуни» – 2:0.

Знову «Фортуна» показала зуби, але після удара Тараса Турка своїй майстерність у воротах показав «Ярік».

Далі ж героєм епізодів був Святослав Гірний. Добре відпочивши після поїздки на море, у вчорашній грі «Святіка» було не зупинити. Протягом шести хвилин «пекар» зумів оформити хет-трик. Якщо перші два голи він забив після ударів здалеку, то гол на 17-й хвилині гри став справжньою окрасою матчу.

Також читайте:   Max Sukhenko: «Будь-хто з чотирьох півфіналістів може вийти у фінал»

Класна, по-футзальному, комбінація за участю Богдана Стефанківа – Володимира Бобилєва та Святослава Гірного завершилася голом останнього.

Герой зустрічі сходить з майданчику й показує глядачам число чотири. Виявляється, перед третім своїм голом у зустрічі, Святослав Гірний ще й встиг забити у свої ворота.

Ну, а завершальним акордом першого тайму став ефектний удар по воротах ножицями у стилі гравця київського «ХІТа» Ігоря Борсука від Назара Яцишина. Якби «кеп» запив – це був би гол не лише туру, а всього сезону. А так він схибив, але викликав бурхливі овації на трибунах.

Сьомий номер «Галицької здоби» вирішив не відкладати святкування голу на потім. З початком другого тайму Назар Яцишин забив після пасу Володимира Бобилєва й довів рахунок у зустрічі до – 6:1 на користь нашої команди.

Далі ж взнаки далася «стара хвороба» нашої команди – гра у другому таймі. Змарнувавши ряд хороших нагод відзначитися, гравці «Галицької здоби» дали можливість «Фортуні» здобути локальну перемогу в другій половині гри – 2:3.

Щодо нашої команди, то порадував Святослав Гірний, який на оформленому хет-трику не зупинився й «змайстрував» покер. Знову удар здалеку й звання кращий гравець матчу за версією прес-служби нашої команди.

У підсумку, 7:4 перемога «Галицької здоби», яка, таким чином, зуміла наздогнати у турнірній таблиці групи «В» наступного суперника «Феміду Львів», з якою «червоно-жовті» зіграють у п’ятницю.

Склад нашої команди у грі проти «Фортуни»: Шуптар – Бобилєв, Хлюбко, Яцишин, Партика, Стефанків, Лютий, Гірний.

Голи: Гірний (4), Яцишин (2), Бобилєв

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*