Про найкращий матч у складі “Першої Приватної Броварні”, вибори й запах відпустки

У горах

Життя триває, а з ним і пригоди Ігоря Воробуса. Як наші читачі, мабуть, здогадалися далі буде трохи філософії від вашого автора. Пора вже.

Отже, розпочну на цей раз із футзалу. Вчора, 19 липня, команда, за яку я виступаю «Перша Приватна Броварня» провела черговий поєдинок у рамках чемпіонату ОАКЛ. Суперником нашої команди був колектив «АРТ-Стиль». Ця гра була, як кажуть, за шість очок.

Вже зараз відомо, що потрапити у Гранд лігу ми не зможемо, тому треба зосередитися на Першій лізі й вже зараз набирати очки із прямими конкурентами за медалі. «АРТ-Стиль» – саме та команда, яка буде боротися за медалі.

Не люблю жалітися, але моя участь у вчорашній грі була під великим питанням. Напередодні на тренуванні я серйозно травмував коліно. Перед звітною грою я навіть не розминався аби ще більше не травмувати коліно. Проте, на гру з хорошим суперником я вийшов і, варто сказати, провів свій найкращий матч у літньому сезоні. Не знаю чому, але на цьому турнірі я дійсно отримую задоволення від гри. Команда у мене вірить і я додаю від гри до гри.

Також читайте:   Як навчити старшу людину користуватися комп’ютером

Повертаючись до гри, зазначу, що «пивовари» перемогли із рахунком – 2:1 й вийшли в одноосібні лідери Першої ліги. Зараз у чемпіонаті настає пауза, тому вже в кінці серпня побачимося знову на полях «Знесіння». Якраз зможу залікувати хворе коліно.

А далі буду робити все аби команда стала чемпіоном змагань і я завоював статуетку кращого гравця ліги.

Вибори

Вже завтра на Україну чекає нове волевиявлення. Народ обиратиме парламент й само собою Ігор Воробус знову братиме участь у виборчому процесі. Так бачу, що це вже стало для мене хорошою традицією. Щось мені так здається знову не обійдеться без ексцесів. Хоча, якщо чесно, хотілося би вже спокійних виборів. Не так, що голова напилася, хтось побився чи з’їв бюлетень.

Запах відпустки

Хочеться вже поїхати на море, полежати на сонці й просто відпочити від буденних справ. До відпустки залишається все менше й менше часу, тому очікую на неї з нетерпінням. Відкрию маленький секрет, буду їздити багато й в дуже цікаві місця. Тому, слідкуйте за моїм фейсбуком, інстаграмом і так далі.

Любіть життя, читайте Воробуса й нехай все буде у Вас класно.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*