Швейні машини від японських та європейських брендів у магазині «Шпулька» - Блог про Львів

Швейні машини від японських та європейських брендів у магазині «Шпулька»

швейна машинка

Магазин швейної техніки «Шпулька» пропонує швейні машини у великому асортименті з горизонтальним або вертикальним човником, оверлоки, розпошивалки, техніку для професійного використання. Надійність, якість, широкий функціонал – все це характеризує сучасну техніку для шиття від відомих брендів Brother, Janome, PFAFF, Singer. В каталозі є швейні машини як у стандартному виконанні, так і з розширеними можливостями для вимогливих покупців.

Сучасне обладнання для професійних і початківців швачок

швейна машинка
Техніка в каталозі вирізняється високою продуктивністю та потужністю. До такого придбання слід ставитися відповідально, надаючи перевагу відомим брендам з бездоганною репутацією на ринку. Магазин пропонує вибір машинок для шиття, оверлочної та трикотажної техніки, аксесуарів, комплектуючих, гарантійне та післягарантійне обслуговування. Всі представлені в каталозі товари є в наявності, а менеджери забезпечують оперативну обробку і відправку замовлень.

В асортименті можна підібрати такі типи обладнання:

  • електромеханічні апарати – обладнані ножною педаллю, прості в експлуатації і підходять для новачків. Оснащені горизонтальним або вертикальним човником, мають стандартний перелік стібків, які вибираються вручну;
    комп’ютеризовані пристрої – відрізняються наявністю інноваційного комп’ютеризованого управління, широким набором швів і петель, додаткових опцій (оверлок, вишивка);

  • швейно-вишивальні – мають багатий перелік функцій, високу потужність, забезпечують точність стібків. Використовуються для шиття і вишивання в різних стилях, допомагаючи створювати дизайнерські речі.

З асортименту менеджери допоможуть підібрати комп’ютерні або електромеханічні машинки, оверлоки і коверлоки, розпошивалки й аксесуари. Якісна фурнітура порадує як професіоналів, так і початківців-майстрів.

Швейні машинки Minerva

Австрійська компанія Minerva займає лідерські позиції у виробництві надійного обладнання для роботи з різними тканинами і текстилем. Техніка марки підійде і для домашніх ательє, і для промислового застосування у виробничих цехах. Вибір швейних машин Minerva гарантує високу якість механізмів та виконуваних операцій, бездоганну надійність, ергономічність і зручність використання.

При виборі техніки Minerva слід визначитися, для яких цілей вона необхідна і які операції повинна виконувати. Від цього залежить клас машини, функціональні можливості, цінова категорія. Вартість техніки залежить від можливості виконувати швейні операції, що входять в стандартні набори модельного ряду.

У магазині можна детально ознайомитися з характеристиками і фотографіями кожного приладу бренду минерва, переглянути новинки та популярні моделі виробника.

Покупці зможуть знайти в Інтернет-магазині все необхідне для якісного та комфортного шиття, що дозволить втілювати в життя будь-які ідеї в процесі шиття предметів гардероба. Техніка доставляється транспортними компаніями у будь-яку точку України.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*