Турнір «V9KY». «Галицька здоба» без проблем перемогла «Gulfstrem» - Блог про Львів

Турнір «V9KY». «Галицька здоба» без проблем перемогла «Gulfstrem»

Богдан Стефанків

Вчора, 29 червня, наша команда зіграла свій передостанній поєдинок у весняному чемпіонаті турніру «V9KY». Як і прогнозувалося, «пекарі» не відчули проблем у грі проти одного з аутсайдерів першості «Gulfstrem» – 10:3.

Підопічні Сергія Тригубця ще у першому таймі відвантажили у ворота свого суперника 7 голів, на що вони зуміли відповісти лише голом. Після відпочинку «Галицька здоба» збавила оберти й забила лише тричі, натомість пропустила двічі.

Зараз можна описувати більш детально всі моменти гри, ми ж зосередимося лише на цікавинках.

П’ять голів від Богдана Стефанківа

Вже не раз ми зазначали, що в останніх матчах Бодька набрав феноменальну форму. Він забиває фактично у кожному матчі й турнір «V9KY» не є виключенням. Для прикладу, вчора він відзначився пента-триком й з 16-а голами лідирує у списку бомбардирів першості. Найближчого переслідувача Ігоря Лозинського з «Юності» він випереджає на три голи.

Провальний другий тайм

Знову «пекарі» взялися за своє. Після добре проведеної першої 20-ти хвилинки наші гравці ніби зупинилися у другій. Суперник не виглядав хлопчиками для биття й цілком міг розраховувати на перемогу хоча в цьому проміжку часу. Рятувати становище за «Галицьку здобу» взялися Назар Яцишин та Олексій Чекаленко.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "DE LUXE". Анонс

Красень гол «Чеки»

До слова, один із старожилів команди забив вчора красень-гол, коли вдало пробив після розіграшу стандарту.

Назар Яцишин на посту тренера команди

У зв’язку з сімейними обставинами за час відсутності Сергія Тригубця, обов’язки головного тренера виконував капітан «пекарів» Назар Яцишин. Романович впорався з своїми обов’язками на всі сто відсотків і, як і у грі чемпіонату ОАКЛ проти «Десятки», команді вдалося здобути переможний результат.

Переможця серія триває

Перемога над «Gulfstrem» стала 13-ою поспіль для «червоно-жовтих» у всіх турнірах . Серія триває.

Поєдинок за чемпіонство

Вже наступної суботи на любителів гри «5 x 5» очікує справжнє футзальне блюдо під назвою «Галицька здоба» – «Княжий ринок». До цієї гри команди підходять з однаковою кількістю очок (21). Щоправда, «княжичі» мають кращу різницю забитих та пропущених м’ячів через що їх у цій грі може задовольнити й нічия.

Кращий гравець матчу за версією президента «Галицької здоби» Романа Палідовича – Богдан Стефанків

Склад «пекарів» у грі проти «Gulfstrem»: Денчук – Єлфімов, Лютий, Партика, Стефанків, Чекаленко, Шафранський, Яцишин

Голи: Стефанків (5), Яцишин (2), Чекаленко, Шафранський, Єлфімов

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*