Турнір «V9KY». «Галицька здоба» поступилася «Княжому ринку»

Данило Сивак

У суботу, 6 липня, на відкритому майданчику СК «Електрон» завершилися змагання Всеукраїнського турніру «V9KY». Символічно, що апогеєм цих змагань став поєдинок між двома лідерами чемпіонату – «Галицькою здобою» та «Княжим ринком».

До гри суперники мали однакову кількість очок, але «княжичі» випереджали «пекарів» за кращою різницею забитих та пропущених м’ячів. Від цього й у звітній грі команду Григорія Гриншпуна задовольняла нічия.

«Галицькій здобі» ж треба було будь-що перемагати, то ж вже з перших хвилин гравці нашої команди насіли на ворота суперника. Хороший момент відзначитися мав новачок «пекарів» Володимир Бобилєв, але після його удару за «княжичів» вдало зіграв Ігор Стасюк.

«Княжий ринок» відповів небезпечним штрафним, але з ударом Юрія Цибика відмінно впорався Володимир Медвідь.

Рахунок у зустрічі ж було відкрито на 13-й хвлині гри. Автором голу став Ярослав Писько, який до кінця поборовся в епізоді й вдало пробив повз воротаря «Княжого ринку». Радість нашої команди була не тривалою, адже вже за хвилину Назар Цимбаляк скорився помилкою нашого захисту та вирівняв цифри на табло.

Проте, на перерву все ж переможцем пішла наша команда. Це Назар Яцишин разом із сиреною, яка сповістила про завершення першої 20-хвилинки, забив свій гол.

А потім у «пекарів» знову далася взнаки хвороба другого тайму. Не встигли команди розпочати другу половину зустрічі, як рахунок у матчі було вирівняно. І знову «злим генієм» у команді суперника став Назар Цимбаляк, який, у підсумку, оформив дубль.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Бастіон» - ФК «Галицька здоба». Анонс

На 24-й же хвилині команда Григорія Гриншпуна вийшла вперед. Це Юрій Цибик навісив з кутового на Багряка, Віталій відпасував в один дотик на Гриника й Володимир змусив капітулювати Володимира Медвідя.

Звісно, що у плани нашої команди поразка не входила, й після серії невикористаних моментів, Сергій Шафранський вийшов на майданчик у футболці п’ятого польового гравця. Але, але і ще раз але, це був не день «Галицької здоби». Ми свої моменти не зуміли реалізувати, а «Княжий ринок» зловив «пекарів» на контратаці. «Жирну» крапку в зустрічі поставив Олег Чеботарьов – 2:4.

У підсумку, «Княжий ринок» переміг і, таким чином, став чемпіоном весняної першості. Наша ж команда змушена задовольнитися лише сріблом.

До слова, саме у суботній грі була перервана переможна серія нашої команди, яка склала 15 матчів, а гравець «пекарів» Богдан Стефанків із 16-ма голами в активі став кращим бомбардиром першості.

Кращий гравець «Галицької здоби» у цій грі за версією прес-служби – Назар Яцишин.

Склад «пекарів» у грі проти «Княжого ринку»: Медвідь, Денчук, Бобилєв, Єлфімов, Богданов, Лютий, Партика, Писько, Сивак, Стефанків, Хлюбко, Шафранський, Яцишин.

Голи: Ярослав Писько, Назар Яцишин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*