Зведення будинків із SIP панелей - Блог про Львів

Зведення будинків із SIP панелей

будинок із SIP-панелей

Відома в усьому світі канадська технологія зведення будинків активно набирає популярність в Україні. Принцип технології полягає у використанні міцних теплоізоляційних СІП-панелей, які завдяки своїй структурі в народі отримали назву «сендвіч».

Панель складається із спресованих дерев’яних плит ОСП і спіненого пінополістеролу між ними, посадженого на надійний клей. З’єднання сегментів здійснюється за спеціальною системою «шип-паз».

Це найшвидший за часом спосіб зведення будівель будь-якого типу і складності. За допомогою даної технології можна побудувати магазин, котедж, лазню, ресторан, готель, склад та інші об’єкти нерухомості.

Сьогодні будинки з СІП-панелей стали справжнім трендом на світовому ринку. Технологія залишається популярною в Америці і Канаді вже більше 50 років, активно використовується в європейських країнах і користується неймовірним попитом у нашій країні.

Головні переваги будинків з SIP-панелей

  • Естетика. Завдяки гладкій поверхні панелей можна проводити будь-які типи оздоблювальних робіт без попередньої підготовки і вирівнювання. Будинок можна обшити сайдингом, обкласти цеглою, плиткою, каменем, застосувати технологію декоративної фасадної штукатурки і т.д.
  • Міцність та надійність. Незважаючи на малу товщину панелей, будівлі легко витримують сильні урагани і навіть землетрус до 9 балів.
  • Енергозбереження. Стіни відмінно зберігають тепло в зимову пору року і не впускають спеку влітку.
  • Раціональна витрата матеріалу й економія. Завдяки можливості робити точні виміри після будівництва практично не залишається зайвого матеріалу.
  • Екологічна безпека. Панелі SIP не токсичні, не несуть шкоди людині та навколишньому середовищу.
  • Висока швидкість будівництва. Будинок з сендвіч-панелей можна звести всього за кілька місяців.
  • Демократична ціна.

Також з даного матеріалу будують готелі (детальніше див. на сайті: строительство отелей), магазини, кафе та інші комерційні об’єкти сучасної міської інфраструктури.

Де недорого замовити будівництво будинку із SIP-панелей

Якщо вас цікавить зведення будинку з надійних СІП-панелей з гарантією під ключ, довірте вибір перевіреній компанії – «Сервус» на сайті https://servus.ua/sip-technology/. Сервус – справжні першовідкривачі на ринку України, оскільки першими почали впроваджувати технології будівництва будівель з сендвіч-панелей в нашій рідній країні. Фахівці компанії готові взяти на себе всі етапи вашого замовлення, починаючи з комплексного проектування і закінчуючи обробкою. Вони самі виготовляють екологічні панелі SIP-панелей на власному виробництві, гарантуючи якість кожного сегменту.

Фахівці «Сервусу» готові запропонувати готові проекти або розробити унікальний варіант будинку з SIP-панелей спеціально для Вас.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*