«Галицька здоба» розгромила «Феміду Львів» та вийшла у плей-оф Кубка Незалежності - Блог про Львів

«Галицька здоба» розгромила «Феміду Львів» та вийшла у плей-оф Кубка Незалежності

Богдан Стефанків

Вчора, свій другий матч на турнірі Кубок Назалежності зіграла «Галицька здоба», яка, до слова, є діючим володарем цього трофею.

Суперником нашої команди в цій грі виступив колектив «Феміда Львів», який, як і «пекарі»» до очного протистояння мав три залікові бали й фактично боровся за перше місце в групі «B».

Щоправда, забігаючи наперед, зазначимо, що боротьби у цій грі не вийшло. Підопічні Сергія Тригубця у буквальному сенсі цього слова розтрощили свого суперника із рахунком – 17:0 й вийшли у наступний раунд змагань із першого місця у своїй групі.

Почин своїх партнерів розпочав вже на 6 (!) секунді гри Ярослав Писько, який забив ударом головою після пасу Володимира Бобилєва. І це найшвидший гол нашої команди, можливо, й за весь час існування. Не минуло й двох хвилин, як «Славік-машина» оформив дубль. На цей раз «асистом» виступив Олександр Хлюбко.

Ну, а на 5-й хвилині гру можна було завершувати, адже «пекарі» відправили у ворота «Феміди Львів» ще два голи без відповіді. Відзначився Данило Сивак (після пасу Богдана Стефанківа) та Назар Лютий, який поступово почав адаптовуватися у новій команді.

І лише після цього суперник огризнувся. Двічі могли забивати гравці «Феміди Львів», але воротар нашої команди Антон Денчук був на висоті.

Не забиваєш ти – заб’ють тобі. Вкотре це правило підтвердив Ярослав Писько, який на 9-й хвилині оформив хет-трик (асистент – Назар Яцишин) – 5:0.

Ще хвилина і Данило Сивак («болгарин») після пасу Андрія Труша зробив рахунок у грі – 6:0.

Також читайте:   "Реал" проти "Баварії", "Арсенал" проти "Атлетико"

Ну, а підвели підсумок першого тайму Назар Яцишин та Назар Лютий.

8:0 – після першого тайму й єдиною мотивацією для наших гравців було вдало провести ще й другий тайм.

На цей раз вони не розчарували, адже зіграли другий двадцятихвилинку ще краще чим першу, забивши у ворота суперника ще 9-ть голів без відповіді.

23 хвилина затяжна атака «Галицької здоби» завершується влучним ударом Володимира Бобилєва – 9:0.

24 хвилина – знову Андрій Труш виступає героєм епізоду, а завершує його Богдан Стефанків, який вирішив обігнати у гонці бомбардирів матчу Ярослава Писька – 10:0.

29 хвилина – Олександр Хлюбко в дотик віддає передачу на «Славіка» і це покер на його рахунку – 11:0.

30 хвилина – дубль оформляє Володимир Бобилєв, який розрядив свою гармату – 12:0.

Далі ж настав бенефіс Богдана Стефанківа, який увімкнув друге дихання й почав забивати на будь-який смак. Протягом восьми хвилин «Бодька» зумів забити п’ять (!) голів. Асистентами у цих епізодах виступали: Андрій Яблонський, Андрій Труш, «болгарин», Назар Яцишин.

У підсумку, перемога «Галицької здоби» із переконливим рахунком – 17:0. Переможна серія із трьох поєдинків триває.

До слова, наступним суперником «червоно-жовтих» у Кубку Незалежності став колектив «Нове Знесіння», з яким зіграємо вже наступного тижня.

Кращий гравець за версією президента «пекарів» Романа Палідовича – Богдан Стефанків.

Склад «Галицької здоби» у матчі проти «Феміди Львів»: Денчук – Труш, Стефанків, Яблонський, Писько, Яцишин, Хлюбко, Яблонський, Лютий, Сивак, Бобилєв

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*