Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» взяла реванш у «Майоли» - Блог про Львів

Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» взяла реванш у «Майоли»

Галицька здоба - Львівська Хвиля

Вчора, 30 серпня, на штучному полі «Знесіння» продовжилися змагання у Гранд лізі, яка проходить під егідою ОАКЛ.

На «Галицьку здобу» у вечір п’ятниці очікував поєдинок проти принципового суперника «Майоли», яка у матчі кваліфікаційного раунду здолала нашу команду з рахунком – 4:3.

Одразу ж варто зазначити, що звітний поєдинок пройшов під «акомпанемент» рясного дощу, який до завершення так і не припинився.

Саме погода завадила командам продемонструвати всі свої найкращі якості. На майданчику було багато боротьби, часто гравці фолили й, відповідно, моментів біля воріт виникало обмаль.

Тим не менше, голи у цьому поєдинку були. Але, про все, по-порядку.

Дебют зустрічі був за суперником. Підопічні Юрія Цибика швидко звикли до мокрого газону й мали, як мінімум, три моменти аби відзначитися. . «Героєм» епізодів став Аскольд Баран. Спершу після його удару «пекарів» виручив Ярослав Морикишка, а потім «Асько» дивом не влучив у незахищений кут воріт.

У повітрі запахло смаженим, «коуч» нашої команди взяв «хвилину», після якої вже Сергій Шафранський та Ігор Кушецький втрачають хороші моменти щоб відзначитися. Героєм цих епізодів став воротар «Майоли» Руслан Мірзаєв та стійка воріт «червоно-білих».

А на 15-й хвилині рахунок у зустрічі було відкрито. Це Олега Шпура вивели віч-на-віч із голкіпером нашої команди й той не схибив – 0:1.

Також читайте:   «Галицька здоба» з перемоги стартувала в «Кубку Весни 2021»

Саме за мінімальної переваги «Майоли» команди й пішли на відпочинок.

Після нього фани «пекарів» побачили справжню «Галицьку здобу», яка хотіла перемогти.

Вже на першій хвилині другого тайму тут як тут на дальній штанзі був Володимир Бобилєв, який вдало замкнув зусилля своїх партнерів. А ще через 4 хвилини «червоно-жовті» вийшли вперед, коли з ударом Ігоря Кушецького зі штрафного воротар «Майоли» впоратися так і не зумів – 2:1.

Ще через кілька хвилин на майданчику виник суперечливий епізод. «Галицька здоба» виконувала штрафний, Володимир Бобилєв розрядив свою гармату, але гравець «Майоли» Любомир Титаренко зупинив «сферу» руками. Судді вирішили що все було в рамках правил.

В останні хвилини гри суперник вдався до гри з п’ятим польовим гравцем, на деякий час захопив ігрову ініціативу на майданчику, але в цей вечір кіпер «пекарів» та й решта гравців діяли без помилок.

«Галицька здоба» здобуває перемогу – 2:1 й, таким чином, виходить на другу сходинку в турнірній таблиці. Зараз у підопічних Сергія Тригубця 27 балів й це на три менше чим у лідера «Княжого ринку».

Склад «пекарів» у цій грі: Морикишка – Кушецький, Москалик, Бобилєв, Шафранський, Гірний, Степанків, Труш, Сивак, Партика

Кращий гравець за версією прес-служби – Ігор Кушецький.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*