Кубок Незалежності 2019. «Галицька здоба» зупинилися за крок від завоювання трофею.

Поразка - 2:4

Вчора, 16 серпня, на штучному полі «Знесіння» (вул. Ковельська, 69) відбувся фінальний поєдинок за Кубок Незалежності 2019.

У вирішальному поєдинку за право здобути почесний трофей зійшлися «Галицька здоба» та «Княжий ринок».

Розпочнемо з організаційних моментів. Це протистояння викликало небувалий ажіотаж серед любителів гри «5 на 5», адже зібрало дуже велику глядацьку аудиторію. Побільше б таких матчів у сезоні.

А потім команди ринулися у бій. До слова, це було 12-е протистояння «княжого» та «пекарів» за всю історію їх існування.

Щодо моментів, то вже у першій атаці наша команда могла забивати. Класну комбінацію розіграли Володимир Бобилєв та Сергій Шафранський, але після удару останнього м’яч «поцілував» стійку.

Відповідь суперника була миттєвою. Юрій Цибик зряче віддав на Багряка, Віталій пробив у дотик, але Ярослав Морикишка був на місці.

Проте, й він був безсилим, коли вже за хвилину гросмейстерську комбінацію розіграли той же Цибик – Багряк та Гриник – 0:1.

Радість гравців «Княжого ринку» була не тривалою, адже вже за хвилину рахунок на табло став рівним. «Пекарі» заробили штрафний і класно реалізували. Автором голу став Назар Яцишин.

Варто сказати, що поєдинок повністю підтвердив свій статус. Команди грали у повну силу й часто все відбувалося на межі фолу, хоча й моментів біля воріт обох команд виникало обмаль.

Ближче до середини першого тайму краще виглядали гравці «Княжого ринку», які втратили дві чудові нагоди забити. «Героями» епізодів були Василь Денис та Юрій Цибик. Але, забити вони не змогли, чого не скажеш за «пекарів». У нас знову пройшла класна контратака, яку після пасу Назара Яцишина завершив Сергій Шафранський – 2:1.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо 1:2 Боруссія М. (відео)

Саме за мінімальної переваги «червоно-жовтих» команди й пішли на відпочинок.

А далі у підопічних Сергія Тригубця знову проявилася хвороба другого тайму. Початок наступної двадцятихвилинки став, як виявиться згодом, вирішальним у цьому протистоянні.

Протягом трьох хвилин вже підопічні Євгена Москвіна зуміли перевернути хід поєдинку з ніг на голову. Спершу після подачі з кутового відзначився Мар’ян Маринок, а потім знову ж таки після стандарту, на цей раз кутового, м’яч у власні ворота зрізав Олександр Махинька – 2:3.

Звісно, що у плани нашої команди поразка не входила й «пекарі» кинулися на штурм воріт суперника. Міг забивати Ярослав Писько, Володимир Бобилєв, але гравці «Княжого ринку» на чолі з їхнім воротарем Ігорем Стасюком грали без помилок. А на 32-й хвилині рахунок у матчі став – 2:4, коли після помилки Ярослава Морикишки забив Віталій Багряк.

Тут же головний тренер «Галицької здоби» взяв тайм-аут, після чого Сергій Шафранський вийшов у футболці п’ятого. Довгий час гравці нашої команди намагалися зламати оборону суперника, але Ігор Стасюк і компанія не помилялися.

Фінальний свисток бригади арбітрів зафіксував перемогу «Княжого ринку», який і став володарем Кубка Незалежності 2019.

Після гри відбулося офіційне нагородження. З рук керівника ОАКЛ Михайла Мригліда команди отримали кубки та пам’ятні призи.

До слова, гравець «пекарів» Богдан Стефанків став кращим бомбардиром турніру. Вітаємо.

Кращий гравець у складі нашої команди за версією прес-служби – Назар Яцишин.

Склад: Морикишка, Денчук, Стефанків, Шафранський, Яцишин, Писько, Хлюбко, Бобилєв, Лютий, Партика, Єлфімов, Сивак, Труш

P.S. ФК «Галицька здоба» висловлює подяку своїм фанам, які з першої і до останньої хвилини підтримувати команду в цій грі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*