Легендарний Луїс Амадо визнаний найкращим воротарем за всю історію ЛНФС - Блог про Львів

Легендарний Луїс Амадо визнаний найкращим воротарем за всю історію ЛНФС

Луїс Амадо

Легендарний колишній голкіпер «Мовістар Інтера» та збірної Іспанії Луїс Амадо визнаний найкращим воротарем іспанської Національної футзальної ліги (ЛНФС) за 30-річну історію її існування. Про це повідомив авторитетний фахівець Душан Матич на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Найкращі роки своєї кар’єри Луїс Амадо провів у складі «Мовістар Інтера». З цією командою він став 5-разовим чемпіоном Іспанії, 4-разовим володарем Кубку Іспанії, 5-разовим володарем Суперкубку Іспанії, 3-разовим володарем Кубку УЄФА та 4-разовим володарем Міжконтинентального Кубку та один раз здобув футзальний Кубок володарів Кубків. Також Луїс Амадо встиг взяти кілька титулів і з командою «Каха Сеговія», кольори якої захищав до переходу в «Інтер». У складі «Кахи» він став чемпіоном Іспанії (1 раз), володарем Кубку європейських чемпіонів (1 раз) та Міжконтинентального Кубку (1 раз).

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Нові імена" - "Максимус". Анонс

Також Луїс Амадо вніс величезний внесок у перемоги збірної Іспанії на чемпіонатах Європи та світу. Двічі він у складі «Червоної фурії» ставав чемпіоном світу та п’ять разів він був чемпіоном Європи. Неодноразово визнавався одним з найкращих воротарів світу за версією авторитетного порталу futsalplanet.com.

Нагадаємо, що новий сезон у чемпіонаті Іспанії стане ювілейним, тридцятим під егідою ЛНФС.

5 x 5

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*