Перша ліга Львова. «Галицька здоба» вдруге сильніша за «Спільноту» - Блог про Львів

Перша ліга Львова. «Галицька здоба» вдруге сильніша за «Спільноту»

Бобилєв

Вчора, 3 серпня, на СК «Електрон» продовжилися змагання у Першій лізі футзалу Львова, яка проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

У центральному поєдинку ігрового дня між собою зустрілися «Галицька здоба» та «Спільнота». Поєдинок першого кола змагань завершився був перемогою «пекарів» із рахунком – 4:1.

Як буде цього разу, мала показати її величність гра.

Наша команда вирішила не відкладати справу на потім і з перших хвилин кинулася атакувати ворота суперника. І, фактично, перша ж атака завершилася голом.

Йшла друга хвилина гри, коли Сергій Шафранський наважився на удар із-за меж штрафної, воротар «Спільноти» Юрій Нуцковський зафіксувати «шкіряного» не зумів, а тут як тут був Володимир Бобилєв, який на паузі закотив м’яч у ворота – 1:0.

Тут же міг забивати Богдан Стефанків, який перед грою отримав приз кращого гравця матчу у Кубку Незалежності. Приз «Бодьці» сподобався, то ж він хотів стати кращим знову. Зазначимо, що і в цій грі він був дуже активним, але відзначитися не зумів.

Повертаючись до гри, варто зазначити, що «Спільнота» хлопчиками для биття не виглядала. Вона також турбувала наших воротарів (Володимира Медвідя та Антона Денчука у другому таймі), але стражі воріт грали впевнено.

Не минуло й сім хвилин, як міг забивати за «пекарів» Олександр Махинька, але з його потужним ударом воротар «Спільноти» впорався.

Відповідь суперника була миттєвою. Затяжна атака завершилася голом від Степана Кунтого -1:1.

Втрата очок у плани «Галицької здоби» не входила й наші гравці знову зробили навалу на ворота суперника.

Мину лише дві хвилини як наша команда знову повела у рахунку. Класну атаку розіграли Сергій Шафранський та Володимир Бобилєв, а завершив все це «діло» 10-й номер «Галицької здоби» – 2:1.

Також читайте:   «Галицька здоба» вирвала перемогу в ФК «Мостиська»

Минає ще 4 хвилини і рахунок у зустрічі стає – 3:1. Це «Маха» обікрав суперника, обігрався з Миколою Матляком й відправив «круглого» у незахищений кут воріт «Спільноти».

Саме за рахунку – 3:1 і завершилася перша половина зустрічі.

У другому таймі команди голів не забивали, проте боротьба була ще та. Помітно було, що грали команди, які претендують на пальму першості. Багато фолів, сутички з арбітрами, іноді епізоди ледь не завершувалися бійками.

Щодо моментів, то варто виокремити наступні:

18-а хвилина – справжній шедевр могли створити Назар Яцишин та Сергій Шафранський. Перший – накинув м’яч у штрафну, а другий – пробивав злету, але не влучив. А був би дійсно класний гол.

23-а – хвилина – як не забив Бобилєв відомо лише йому. Володя обійшов весь захист та воротаря «Спільноти», але у найвідповідальніший момент влучив у стійку.

Моменти «Спільноти».

Їх у другому таймі було безліч, але, але і ще раз але. «Галицька здоба» має воротаря Антона Денчука, який не дав цим епізодам перерости у голи. «1» номер не підвів й недаремно у кінці грі отримав звання кращого гравця матчу від президента нашої команди Романа Палідовича й цікавий подарунок.

3:1 – перемога нашої команди.

Ця звитяга дозволила «Галицькій здобі» зміцнити своє лідерство у турнірній таблиці. На даний момент наша команда випереджає найближчого переслідувача «Княжий ринок 2» на 5-ть очок.

Склад у грі проти «Спільноти»: Медвідь, Денчук – Шафранський, Яцишин, Махинька, Лютий, Яблоннський, Стефанків, Матляк, Бобилєв, Сивак, Гірний

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*