Прем’єра кліпу від BoguTa на пісню “Забудеш” (відео) - Блог про Львів

Прем’єра кліпу від BoguTa на пісню “Забудеш” (відео)

Забудеш

Ось, будь ласка, тримайте!!! Новий кліп від Наталия Богута та її акустичного проекту BoguTa – музика серця на пісню “Забудеш”. Цю пісню я вже чув під час виступу Наталії на концерті 26 серпня у Сквері Сліпака. Тоді ця пісня лунала першою. А зараз – про кліп.

Фішкою Наталії у її кліпах є панорами київських краєвидів. Хто пам’ятає кліп на пісню “Хто я?”, той згадає, де знімався він. У новій же роботі ми бачимо гарні панорами Подільсько-Воскресенського мосту, арки Дружби народів та нового Велосипедно-пішохідного мосту. Ранковий Київ у цьому кліпі дуже прекрасний.

Також дуже гарно вписується у композицію кліпу галявина з соняхами, де художник малює свою картину. Що він малює? Мабуть, те, що навколо нього. Але чомусь я на відео цього не побачив. І це, мабуть, єдиний недолік. Але варто відзначити, що ця галявина з соняхами створює гарний контраст з ранковими панорамами Києва. Головна фішка цієї відеороботи – це виконання фламенко двома танцівницями. І воно дуже ідеально підходить під акустичне гітарне соло від Вадима Пенюка. Вочевидь, така була задумка в цьому кліпі, і вона влучила в самісіньке яблучко.

Також читайте:   Бронзовий призер конкурсу "Заспівай у Воробуса-2" - Павло Д'Арміць в гостях у Воробуса

Не можу я не відзначити і саму пісню. Текст – одночасно і ліричний, і філософський. Наталія вміє писати такі тексти. А музика витримана у найкращих традиціях гурту “СонЦе”. Що, в принципі, і не дивно, адже проект “BoguTa” – це є акустичне продовження “СонЦя” (принаймні, я так бачу).

Отже, тим, хто любить акустичний спокійний рок, рекомендую до прослуховування та перегляду пісню та кліп “Забудеш”:

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*