Що краще подарувати коханій жінці?

Що краще подарувати коханій жінці?

Вибрати подарунок для дами серця, мами, бабусі або начальниці буває нелегко. Такий предмет повинен відповідати віку та статусу людини, якій він підносится. Одним з варіантів презенту є ювелірні прикраси, але можна не вгадати з дизайном і дорога покупка не принесе бажаної радості. Також хорошим рішенням вважаються гаджети, однак не всі жінки поважного віку захочуть розбиратися в сучасній техніці. Крім цього, незмінною популярністю у представниць прекрасної половини, користується доглядова та декоративна косметика. Але з вибором такої продукції можна також помилитися й навіть потрапити в незручну ситуацію.

Найбільш універсальна пропозиція – це парфумерія. Знаючи про переваги коханої жінки або підбираючи аромат за віком можна зробити пам’ятний та приємний подарунок. Елітний парфум стане фаворитом на косметичному столику або частиною колекції улюблених запахів. До того ж, це чудова ідея презенту від подруги подрузі.

Парфуми для дам поважного віку

Духи для ділових та заможних жінок мають свої особливості, вони підкреслюють статусність, а також жіночність жінки у віці.

Серед найбільш підходящих ароматів виділяють:

  • Шипрові – парфумовані води з нотками дубового моху, бергамоту, пачулі і лабданума
  • Східні – аромати зі смоляними, мускусними та спецієвими нотами
  • Гурманські – запахи солодощів та різних ласощів
  • Солодкі – парфуми з присмаком ванілі, карамелі та шоколаду

До того ж, можна орієнтуватися на пору року, в яку намічається святкова подія. На весну чи літо рекомендується вибирати більш легкі і свіжі парфуми зі солодкуватими та фруктовими нотами. Для осені, а також зими підійдуть східні, пряні та шипрові запахи.

Що краще подарувати коханій жінці?

Для підбору парфумерії, яка підійде дорогій людині, слід дізнатися, який тип ароматів вона вважає за кращий, та дарувати продукцію з цими ключовими нотками. Вибрати й замовити жіночу парфумерію зі знижкою та безкоштовною доставкою в усі куточки України можна в інтернет-магазині Сан Парфум. Достатньо перейти по лінку – http://sun-parfum.com.

Види ароматної продукції

Залежно від того, якій насиченості запахів жінка надає перевагу, їй можна подарувати парфуми, парфумовану, а також туалетну воду. Найвищою концентрацією запашних інгредієнтів (20-30%) та стійкістю володіє парфум. У парфумованій воді міститься 12-20% аромокомпозиції, вона менш стійка, ніж попередній варіант. Найбільш легке рішення – туалетна вода з концентрацією ароматичних компонентів 8-10%. Ця продукція сподобається любителькам легких та ненав’язливих запахів.

Крім того, у сучасних магазинах сьогодні представлений широкий асортимент мініатюр та тестерів парфумерії. Перший варіант має обсяг до 15 мл. та невисоку вартість, що дозволяє придбати кілька вподобаних запахів на вибір. Тестер – це аналог стандартних духів по наповненню та об’єму, проте з більш простою упаковкою. Дана пропозиція не дуже підходить в якості презенту коханій, але може стати приємним сюрпризом від жінки для близької приятельки.

Для того щоб підібрати потрібний жіночий аромат у тестері парфуму або в мініатюрі досить перейти на сайт і залишити заявку за посиланням – http://sun-parfum.com/catalog/women.

Що краще подарувати коханій жінці?

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 28.08.2019 пише:

    Що краще подарувати коханій жінці?

    Магнитик на холодильник 🙂

  2. Roman 25.12.2019 пише:

    Парфуми не дарують – це занадто індивідуальне і обирається особисто 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*