Чому глючать телефони на 2 сімки? - Блог про Львів

Чому глючать телефони на 2 сімки?

телефони на 2 сімки

На жаль, світ зараз такий, що без мобільних телефонів прожити дуже й дуже важко. Це ж не печерні часи, коли доводилося долати сотні кілометрів аби поговорити з другом чи подругою. Ну, або ж люди відправляли поштових голубів.

Часи змінилися й люди тепер не можуть жити без своїх гаджетів. Вони навіть ходять по вулиці й розмовляють. Одразу ж згадуються слова мого приятеля, який сказав, цитую: «Йду по вулиці, йде гарна дівчина, думав нормальна, а вона говорить сама до себе». Знав би цей чоловік тоді, що дівчина всього на всього говорила по «вільних руках».

Менше з тим, вступну частину я завершив, а далі про головну тему цього посту – проблему з моїм мобільним телефоном.

Телефон на дві сімки: добро чи зло?

Отже, у Воробуса не якийсь там айфон (їх, до речі, на 2 сімки і не випускають), а простий андроїд на дві сімки. Для мене він є зручним, адже я часто телефоную на мобільні оператори як Київстару, так і Лайфу. В одного чувака я бачив телефон навіть на 3 сім карти, але то була якась китайська «поддєлка».

Донедавна з моїм смартом все було добре, проте, в останні тижні апарат почав круто глючити.

Також читайте:   Результати мобільного конкурсу

Сталося це після того, як я оновив програмне забезпечення мобільного телефону. Так, мій апарат почав працювати значно швидше, операційна система теж працює класно, але є проблеми з сім-картами.

У чому вони полягають? Річ у тому, що я «юзаю» апарат, і в один прекрасний просто зникає зв’язок з однієї з карток. Аби вона почала знову працювати, необхідно перезавантажувати смартфон, а це не є нормально. Не завжди і прослідкуєш, коли саме перестала працювати сім-картка. Та і дико дратують, врешті решт, такі перезавантаження.

Ба, навіть більше. Два дні тому до мене стало важче додзвонитися. Постійно приходять месседжі, що я був поза зоною. Що ж таке відбувається, люди добрі?

Що ж робити?

Що робити? Пробувати скинути апарат до заводських налаштувань, але це також стрьомно. Чи може викинути той смарт і почати користуватися старою мобілкою Nokia 3310?

Nokia 3310

Буду пробувати з початку наступного тижня піти у сервісний центр мобільних операторів й замінити сімки.

А що порадять по цьому питанню наші читачі? Можливо треба просто дочекатися чергового оновлення програмного забезпечення?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*