Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» розгромила «Знесіння» - Блог про Львів

Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» розгромила «Знесіння»

Звитяга над Знесінням

Вчора, 19 вересня, на штучному полі «Знесіння» продовжилися змагання у Гранд лізі Львова, яка проходить під егідою ОАКЛ.

У своєму 13-ому поєдинку літнього сезону «Галицька здоба» зустрілася із господарями майданчику «Знесінням». До цієї гри команди підійшли, перебуваючи на різних полюсах турнірної таблиці.

«Пекарі» продовжують вести боротьбу за золоті нагороди, «Знесіння» ж втратило шанси на медалі й вирішує свої локальні завдання. Забігаючи наперед? варто зазначити, що й у грі з «Галицькою здобою» команда Михайла Мригліда не вразила, розпочавши гру в обмеженому складі.

«Червоно-жовті» довго запрягати не стали й вже у першій атаці рахунок було відкрито. Це Роман Москалик скористався помилкою воротаря та захисту «Знесіння».

Після забитого голу малюнок гри на майданчику не змінився. Підопічні Сергія Тригубця й надалі грали першим номером й не дивно, що на 4-й хвилині рахунок у матчі було подвоєно. Гол вийшов дуже схожим на перший, а його автором став Володимир Бобилєв.

І лише після того, як рахунок у матчі став – 2:0 на користь нашої команди, господарі майданчику почали огризатися. Зокрема, хороші моменти забити втратили Ігор Сподарко та Андрій Коваль (виручив у цих епізодах Ярослав Морикишка).

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Чвертьфінал. «Барселона» – «Добовець» – 2:0 + ВІДЕО

Підсумував же підсумок першої двадцятихвилинки Святослав Гірний, який ударом із середньої дистанції застав зненацька воротаря «Знесіння».

3:0 – після першого тайму й після відпочинку «Галицька здоба» грати гірше не стала. Навпаки, «пекарі» ще більше почали нарощувати свою перевагу.

По черзі Данило Сивак, Володимир Бобилєв, Ігор Кушецький, Роман Москалик, Андрій Яблонський та Андрій Труш довели рахунок у зустрічі до – 9:0 на користь «пекарів». І лише після цього «Галицька здоба» зупинилися, тим самим дозволивши супернику забити тричі. Таким собі героєм матчу у складі «зелено-білих» став Олег Ледневський, який оформив дубль.

Щодо нашої команди, то до завершення гри ще раз свої автографи у воротах суперника поставили Назар Лютий та віце-капітан Данило Сивак.

Підсумок цієї гри – 11:3 на користь «Галицької здоби», яка у турнірній таблиці знову наздогнала «Княжий ринок». В активі обох команд по 36 залікових балів, щоправда «княжичі» провели на одну гру менше.

Склад нашої команди у грі проти «Знесіння»: Морикишка, Денчук, Махинька, Бобилєв, Яблонський, Труш, Гірний, Лютий, Сивак, Москалик, Кушецький

Голи: Бобилєв (2), Сивак (2), Москалик (2), Яблонський, Труш, Гірний, Лютий, Кушецький

Кращий гравець за версією прес-служби – Святослав Гірний

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*