Концерт “Океан Ельзи” у Львові. Як це було

Океан Ельзи

Нарешті у вашого автора визріла муза написати свої враження від чергового концерту гурту «Океан Ельзи» у нашому місті.

Вже стало хорошою традицією відвідувати подібні концерти для мене. Знаю, що багато людей якраз не йшло на Вакарчука, тому що вже багато разів там бували. Та й, якщо чесно, хотілося послухати нові альбоми. На концерті ж у перший день осені їх не обіцяли.

Тим не менше, Воробус вирішив сходити на концерт «О. Е.» й варто сказати, що залишився ним задоволеним.

Зараз можна детально розписати виконання усіх пісень від Славка, але я цього робити не буду, а зосереджуся на найцікавішому.

1. Дійство традиційно розпочалося із запізненням. В анонсі було зазначено, що Славко і компанія розпочнуть співати о 19 годині, а насправді все розпочалося пів на дев’яту вечора. Гурт вийшов на сцену спонтанно й почав співати пісню «Вставай». Ваш автор був з подругою, посперечався на тему, а що ж буде першим виконувати Славко й не прогадав. Напій сидір згодом став моїм.

2. Загалом було виконано близько 30-ти пісень. Точної кількості не назву, але їх було багато. Спершу я рахував, але в один прекрасний момент збився з рахунку. Та й виходив гурт «на біс» два рази. Думав що буде й третій, але було помітно, що люд втомився й толпою почав покидати стадіон «Арена Львів».

3. Серце, яке полетіло й зупинилося.

Запам’ятався момент, коли солісту «О. Е.» подарили кульку у вигляді серця. Він її запустив у небо, але воно зачепилася за конструкцію й далі не хотіла покидати епіцентр концерту. До слова, у цей момент виконувалася пісня «Не питай».

Також читайте:   Стартує VII Свято Шоколаду у Львові + програма

4. Політика та Вакарчук.

Думаю, що всі знають, що соліст гурту став народним депутатом від партії «Голос». Десь були припущення, що Вакарчук і компанія будуть часто згадувати про політику. Згадки були, але все терпимо. Славко сказав, що буде все робити аби народ в Україні був задоволений життям. Побачимо…

5. Спів із вуличними музикантами.

Під час концерту була розповідь про те, як напередодні «Океан Ельзи» гуляв містом й випадково став учасником вуличного концерту. Як виявилося згодом, їх запросили виконати кілька пісень. Яким же було здивування музик, коли й Славко запросив солістку цього гурту виконати одну з композицій з ним на стадіоні «Арена Львів». Вийшло непогано й стало несподіванкою.

6. Аншлаг.

Його на концерті 1 вересня не було. Причини можуть бути різними: від цін на квитки до виконання всім відомих пісень.

Особисто я провів весь концерт у першій фан-зоні. Там і місця було достатньо й відчувалася музика аж до самих ніг. Круто.

7. Нові концерти.

На завершення виступу Святослав Вакарчук сказав, що побачимося знову вже коли вийде новий студійний альбом.

8. Організація свята музики.

Дуже сподобалося як було все організовано, у першу чергу в плані транспорту та евакуації людей з стадіону. Було відчинено багато виходів, поліція зробила окремий вхід людей по вулиці, автомобілі практично не зупинялися, а транспорту на Автовокзалі було стільки, що лише лінивий не міг вибратися вчасно з цього району.

На цьому все. Як це не банально звучить, а далі миті з концерту:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*