Проблеми для велосипедистів у Львові

Велосипед

Черговий день настав, знову він робочий, але це не означає, що блог Воробуса припиняє свою роботу. Навпаки, Ігор Воробус постійно подорожує містом й шукає для Вас щось цікавеньке.

Зокрема, сьогодні головною темою дня буде тема велосипедів. Я знову катаюся, катаюся багато й без велосипеда вже себе не уявляю. І на роботу їду на ньому, й після роботи катаюся. Навіть скажу більше, потрохи «підсаджую» нових людей на двохколісні.

Велосипед – це добре, але чи знаєте Ви з якими головними проблемами зіштовхуються «водії» таких транспортних засобів?

Нижче про це дізнаєтеся.

1. Голуби.

Не знаю як там кому, а вони мені часто заважають. Їдеш собі містом, сидить голуб, ти йому сигналиш, ганяєш, а він і не думає втікати. Якби хотів, то вже би переїхав їх штук 20-ть. Шкода.

2. Погані з’їзди.

Для прикладу, вчора катався у районі «Арсену» на Чорновола. Район класний, все супер, але з’їздів для велосипедистів тупо нема. Та й, зрештою, чому зразу для велосипедистів? Для тих же жінок із колясками їх теж нема. Цю тему я буду піднімати окремо.

Подібних з’їздів для велосипедистів у нашому місті є безліч.

3. Затуркані люди.

Вибачте, що так називаю цих осіб, але це правда. Сучасні гаджети так зіпсували наш народ, що вони йдуть по місті й не бачать нічого лише свої смартфони чи айфони. І найгірше те, що їм начхати на велосипедиста, який їде по своїй законній доріжці.

Також читайте:   Артем ТЕРЕНТЬЄВ: «Вірю в перспективу відродження українського футзалу»

4. Водії автомобілів.

Розумію, що велосипед – це вам не автомобіль, але ж є моменти, коли й велосипедиста можна пропустити коли він їде по головній дорозі чи хоче з’їхати з спеціальної доріжки на автомагістраль. Часто цього нема й за це дуже прикро.

5. Раптові ями на дорогах.

Звичайно, що з іншими транспортними засобами велосипед не посперечається, тому доводиться їхати майже біля тротуару. А там, до слова, відбуваються такі речі, що можна «офігіти». Відкриті люки, ями, відсутність тротуару. Все це є й можна зробити аварію.

6. Проблеми їзди у центрі міста.

Як не крути, а розігнатися тут нема де, ще й людям начхати на тебе. Вони «пруть» й навіть близько не хочуть пропустити людину на ровері. А дарма.

А ще мене вчора дістав кіт, який ліг на вулиці Липинського й не хотів підніматися. Здурів чи що?

Майте повагу до велосипедистів і пам’ятайте, що спорт – це життя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*