Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» – срібний призер літньої першості

Срібні

Сьогодні, 16 жовтня, на відкритому майданчику «Знесіння» відбувся фінальний поєдинок Гранд ліги Львова, яка проходила під егідою об’єднання аматорських команд міні-футболу Львівщини.

За право називатися найкращою командою сезону Літо-2019 між собою зійшлися «Княжий ринок» та «Галицька здоба».

Як і прогнозувалося, 13-а в історії протистоянь цих суперників гра знову подарувала глядачам видовище, а переможця вдалося виявити лише у серії пенальті. Хотілось навіть зробити ставку на Пари-Матч на цю гру, але таких поєдинків там нажаль поки що нема.

Розпочали гру команди дуже обережно. Ціна помилки буде великою, адже на кону стояло чемпіонство і, як мінімум рік титул кращого колективу літньої першості.

Все ж активнішими у перші хвилини були гравці «Княжого ринку». По черзі Володимир Гриник, Андрій Кузик та Тарас Мацик небезпечно пробивали із дальніх дистанцій, але кіпер «пекарів» Ярослав Морикишка діяв дуже впевнено.

«Галицька здоба» переважно захищалася, але й за такої гри свої моменти теж мала. Двічі міг забивати Володимир Бобилєв, але якщо у першому епізоді м’яч полетів вище воріт, то у наступному за «княжичів» зіграв воротар Ігор Стасюк.

«Не забиваєш ти – заб’ють тобі».

Вкотре цю спортивну тезу підтвердив Назарій Цимбаляк. Здається просте введення м’яча з ауту на 12-й хвилині першого тайму не несе жодної загрози воротам «Галицької здоби». Натомість «пекарі» отримали гол.

0:1 і вже хвилину рахунок на табло міг стати – 1:1, але Олександр Махинька дивом не завершив чудову передачу від Володимира Бобилєва.

Також читайте:   Перспективна молодь з високими сподіваннями. U-17. Перша ліга. Частина друга

За мінімальної переваги «Княжого ринку» суперники й пішли на відпочинок.

Після неї «Галицькій здобі» вдалося перехопити ігрову ініціативу й вже наша команда грала переважно першим номером. Перевага у грі вже за декілька хвилин втілилася в гол.

Це Ярослав Морикишка класно вкинув «шкіряного» на Бобилєва, Володимир прийняв м’яч, розвернувся й пробив повз Ігоря Стасюка – 1:1.

Фани нашої команди, яких зібралося достатньо чимало, не припиняли скандувати гасло «Вперед, до бою». Тут же мав забивати Олександр Махинька, але лише лічених сантиметрів забракло нашому гравцю аби вивести свою команду вперед.

У суперника хороші нагоди перемогти в основний час втратили Юрій Цибик та Андрій Кузик (мимо).

Логічно, що виявлення переможця команди вирішили у серії післяматчевих пенальті, де футзальна фортуна була більш прихильнішою до «Княжого ринку», який, у підсумку, й став чемпіоном літньої першості. «Галицька здоба» змушена задовольнитися лише сріблом.

Кращий гравець у складі нашої команди в грі проти «Княжого ринку» за версією прес-служби – Ярослав Морикишка.

До слова, гравець «Галицької здоби» Володимир Бобилєв став кращим бомбардиром першості з чим його й вітаємо.

Склад нашої команди у сьогоднішній грі: Морикишка – Сивак, Труш, Яблонський, Тригубець, Єлфімов, Бобилєв, Махинька, Стефанків, Гірний

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*