Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» у драматичному поєдинку здолала «DevPlanet»

Статистика

Вчора, у перший день жовтня, на штучному полі «Знесіння» свій передостанній поєдинок у літньому чемпіонаті Гранд ліги Львова ОАКЛ провела «Галицька здоба».

Суперником нашої команди був колектив «DevPlanet».

Цей поєдинок мав статус центрального тому що:

1. У разі перемоги «DevPlanet» команда Юрія Будзара обходила би «пекарів» у турнірних перегонах й вже вона була би фаворитом у боротьбі за «срібні» нагороди.

2. У разі нічиєї підопічні Сергія Тригубця гарантували би собі срібло, але втрачали б навіть теоретичні шанси на чемпіонство.

3. У разі ж перемоги «пекарів» матч у четвер з «Княжим ринком» не носитиме статус товариського, а буде битва за пальму першості.

Забігаючи наперед варто зазначити, що бій між «Галицькою здобою» та «DevPlanet» повністю виправдав статус центрального поєдинку туру. З першої і до останньої секунди гри на майданчику була інтрига, багато боротьби, ну, й голи. Саме за ці складові ми і любимо футзал.

Розпочали ж краще гру «червоно-жовті». З перших хвилин вони кинулися на ворота «планетаріїв» і були близькими до голу. Зокрема, чудові нагороди відзначитися втратили Володимир Бобилєв та Олександр Махинька. Проте, кіпер суперника був на висоті.

Ближче до середини першого тайму огризнулися й гравці «DevPlanet». Міг забивати Ярослав Михалюньо та Олег Савін. Але, у першому епізоді за «Галицьку здобу» зіграв ще один Ярослав, але вже Морикишка, а в другому гравець «синьо-чорних» пробив вище воріт.

За «сухого» рахунку й завершився перший тайм гри.

Початок же другого став справжнім шоком для підопічних Сергія Тригубця. Здається проста контратака «DevPlanet» не носила особливої загрози. Але, іншої думки про це був Олег Савін, який забив досить курйозний гол і, тим самим, вивів свою команду вперед.

Звісно, що у плани «пекарів» поразка не входила і вони у буквальному сенсі слова «полетіли» на ворота суперника. Володимир Бобилєв влучає у поперечину, а Олександр Махинька після класної атаки не зумів переграти воротаря «DevPlanet».

А ще через хвилину воротар «пекарів» Ярослав Морикишка почав підключатися до атак своєї команди у ролі п’ятого польового гравця й через деякий час саме його помилка дозволила «DevPlanet» відзначитися вдруге. Дубль у поєдинку на свій рахунок записав Олег Савін.

0:2 – й у повітрі запахло сенсацією.

Проте, у найвідповідальніший момент молода команда «Галицької здоби» зібралася й зуміла вигризти перемогу. Героєм зустрічі став Андрій Труш, який оформив дубль (після гри признався, що вірив у звитягу «пекарів» й саме завдяки злагодженим діям всіх гравців вдалося зробити камбек).

Ще один голасооооо на свій рахунок записав Володимир Бобилєв. Справжній шедевр від 29-ого номера «пекарів».

Останні хвилини гри були дуже напруженими. Суперник зняв воротаря, насів на ворота нашої команди, але у цей вечір «пекарі» перемогу не відпустили.

3:2 – й інтрига у боротьбі за чемпіонство зберігається.

Вже завтра, 3 жовтня, «Галицька здоба» зіграє з «Княжим ринком».

Склад «пекарів» у грі проти «DevPlanet»: Морикишка, Денчук, Труш, Бобилєв, Яблонський, Стефанків, Лютий, Сивак, Махинька

Голи: Труш (2), Бобилєв.

Кращий гравець «червоно-жовтих» за версією прес-служби Андрій Труш.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*