Події Львова: ТОП-5 заходів осені 2019 - Блог про Львів

Події Львова: ТОП-5 заходів осені 2019

осінь у Львові

Осінь – дивовижна пора року у Львові, яка акуратно та ніжно готує нас до прийдешніх зимових морозів. У осені є свій аромат – вона пахне феєрверками з осіннього листя, гарячою кавою і глінтвейном. Втім, асоціації це справа суто особиста: у кожного в голові свої спогади про цей час року.

Якщо не збираєтеся весь сезон сидіти вдома і сумувати, спостерігаючи за вікном пейзажі засинаючої природи – саме час вивчити афішу Львова на предмет цікавих подій. А їх буде багато, це вже точно!

Найцікавіші концерти осені у Львові

Пропонуємо Вашій увазі ТОП-5 найбільш грандіозних подій цієї осені:

1. The Rasmus. Легендарна фінська рок-група знову в Україні, на цей раз з ексклюзивною програмою, присвяченою перевиданню альбому “Dead Letters”. Вартує почути наживо “In The Shadow” й інші хіти 2000-х. Концерт відбудеться 27 жовтня в стінах «Арени Львів», а квитки з кожним днем ​​знайти все складніше, так що не пропустіть свій шанс! З чуток, артисти збираються роздавати автографи: бажаємо удачі!

The Rasmus

2. Lords of the Sound. Типова назва для хардкорних зарубіжних рок-груп, але не обманюйте себе – це симфонічний оркестр сучасного гарту, заснований українським продюсером Андрієм Новаторовим у 2014 році. На сцені Львівського театру опери та балету відбудеться ювілейний оркестровий концерт, на якому Ви почуєте виконання легендарних композицій з фільмів «Матриця», «Майстер і Маргарита», «Реквієм за мрією», «Кримінальне чтиво» й інших. Lords of the Sound – частина української культури, чиї твори варті уваги широкої публіки.

Також читайте:   Екскурсія у ЛОНПБ

3. Концерт Бумбокс з презентацією нового альбому «Таємний код: Рубікон». Унікальна робота, над записом 6-го за рахунком альбому велися роботи в Україні, Франції та США. 12 вересня вийшла перша частина «Таємний код», а зовсім скоро світ побачить друга – «Рубікон». Подібних робіт як за форматом, так і за стилем у Бумбокса ще не було. Судячи з усього, нас чекає воістину грандіозний виступ. Очікуємо 2 концерти – 21 і 22 листопада.

4. Лера Яскевич. Білоруська виконавиця, чиї бездоганні вокальні дані та харизма дозволили прославитися участю в 8 сезоні шоу «Х-фактор» і на фестивалі «Atlas Weekend». В обох випадках молода співачка зуміла завоювати прихильність аудиторії. 8 листопада відбудеться концерт в стінах FESTrepublic, на якому публіка зможе почути нові альбоми: «Прихильність» і «YOLO», а також кілька улюблених широкою аудиторією синглів.

5. Читання Леся Подерев’янського у виконанні самого Метра. Великий український митець, що прославився далеко за межами країни за рахунок гостро іронічних п’єс. 27 жовтня в Центрі Довженка відбудеться виступ генія української сатири, на якому він зачитає кращі п’єси, поспілкується з публікою і відповість на питання гостей. Якщо хочете яскравих емоцій – не пропустіть!

Лесь Подерв'янський

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*