Про останній матч у сезоні, святкування 10-ти років блогу та повалені дерева - Блог про Львів

Про останній матч у сезоні, святкування 10-ти років блогу та повалені дерева

Повалені дерева

Після шалених вихідних Ігор Воробус знову повертається на блог із своїми публікаціями.

Як завжди, спершу поговоримо про філософію. Мені є про що роздумувати.

Отже, розпочнемо з «гарячої» теми. Сьогодні на штучному майданчику «Знесіння» команда, за яку виступає ваш покірний «Перша Приватна Броварня», проведе свій останній поєдинок у літньому чемпіонаті. Суперником нашої команди буде колектив «Торпедо».

Як це не прикро звучить, але даний двобій вже нічого не вирішує для нашого колективу. У минулому турі ми не зібралися в нормальному складі, програли «Арт-Стилю» – 2:6 й втратили всі шанси на медалі.

Чого очікую від сьогоднішньої гри? Бажано було би перемогти й на мажорній ноті завершити ці змагання. Для себе перед початком ставив мету здобути один із комплектів нагород й намагатися претендувати на звання кращий воротар Першої ліги.

Про медалі можна забути, друге коло я провів не так впевнено як перше. Причина банальна – травма коліна, яка дається чутися ще досі. Отримав її під час сходження на вершину Молдавяна й досі ще повністю не відновився після травми.

Останні теплі дні

Як не крути, а потрохи тепла погода нас із вами покидає. Вже незабаром доведеться шукати теплі куртки, рукавиці й сподіватися що зима буде не такою холодною як минула.

Також читайте:   Чому ти погано одягаєшся, Воробуса на поле та майбутні вибори

Тому, насолоджуємося теплом поки воно є.

До слова, вчора у Львові та області була дуже погана погода. Не пригадую коли востаннє гриміло у вересні місяці, коли вітер так серйозно ламав дерева. Сьогодні зранку йшов на роботу, то отетерів. На вулиці лежали дерево на дереві.

10 років блогу Воробуса

Рівно через вісім років мені знову вдалося зібрати людей, які певною мірою причетні до свята день народження нашого ресурсу. Саме через цей пост хочу всім подякувати хто прийшов на святкування, хто читає блог як не кожного дня, то хоча би через день. Буду й на далі робити все можливе аби вам подобалося читати мої пости.

Коли буде наша наступна зустріч? А це вже покаже час. Буде бажання – зберемося ще неодноразово.

Нові подорожі

Якщо все буде добре, то вже незабаром на вашого автора й компанію очікує новий виїзд у цікаві міста. Можливо навіть і вдасться поїхати за кордон.

Наперед нічого говорити не буде аби не наврочити. З часом про все дізнаєтеся.

Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*