«Галицька здоба» припинила боротьбу за Кубок України - Блог про Львів

«Галицька здоба» припинила боротьбу за Кубок України

Срібні

Це стало відомо після того, як підопічні Сергія Тригубця вдруге поступилися своєму супернику «Максимусу», на цей раз із розгромним рахунком – 2:8.

У порівнянні з першим поєдинком цих команд склади суттєво не змінилися. Хіба що у «пекарів» через травму гру пропускав Андрій Труш, який вибив зі строю орієнтовно на три тижні.

Щодо гри, то її знову впевненіше розпочали гравці «Галицької здоби». Вже у дебюті класні нагоди відзначитися мали Данило Сивак та Маркіян Данилевич, але голкіпер «Максимусу» Андрій Жезло був на висоті. Здавалося гол «пекарів» буде питанням часу, але так лише здавалося.

Опісля 7-ої хвилини (саме тоді перший свій момент створили «максималісти») нашу команду наче підмінили. Гравці почали помилятися на рівному місці, робити обрізки. Найгірше, що й моментів біля воріт суперника фактично не виникало.

Чого не скажеш про суперника. На 8-й хвилині після грубої помилки в захисті «червоно-жовтих» відзначився Володимир Гриник.

Минає п’ять хвилин і вже Григорій Баранець чудом не влучає у незахищений кут наших воріт.

Нарешті на 16-й хвилині Ігор таки карає «Галицьку здобу» вдруге, коли по черзі обігравши двох оборонців, відпасував на ніким не прикритого Хіреша й Лямін зробив рахунок у зустрічі – 0:2.

«Коуч» нашої команди миритися з таким перебігом подій на майданчику не хотів й невдовзі Данило Сивак вийшов у футболці п’ятого польового гравця.

Але, й ця тактика ні до чого доброго не призвела. Навпаки, Олег Галамага ударом зі своєї половини майданчику зробив рахунок у зустрічі – 0:3.

Також читайте:   Підсумки виступу команди ЛДУВС на турнірі з футзалу

Саме за такого рахунку команди й пішли на відпочинок.

Були на дії, що після перерви малюнок гри «Галицької здоби» зміниться, але це лише були здогадки. З початком другого тайму Віталій Патуляк та Олег Кушла довели рахунок у зустрічі до 0:5 і лише після цього наші гравці прокинулися.

Так, завдяки голам від Німіти Єфімова та Сергія Тригубця довелося хоч трохи скоротити відставання у рахунку, але ж і до завершення гри «пекарі» пропустили ще тричі.

За «Максимус» відзначалися двічі Володимир Гриник, ще один на свій рахунок записав Лямін Хіреш.

2:8 – перемога суперника, заслужена перемога й за підсумками двохматчевого протистояння «максималісти» проходять у наступний раунд змагань.

Нашій ж команді, для якої цей матч став найгіршим за останній рік, є над чим задуматися щоб у майбутньому бути боєздатним колективом і боротися за найвищі місця у різноманітних турнірах.

«Галицька здоба» – «Максимус» – 2:8 (0:3)

«Галицька здоба»: Шуптар, Денчук, Махинька, Гірний, Данилевич, Саламаха, Тригубець, Партика, Сивак, Яблонський, Єлфімов, Стефанків

«Максимус»: Жезло, Корнова, Г. Баранець, Б. Баранець, Галамага, Іляш, Кушла, Патуляк, Сергієнко, Сікач, Хіреш, Цимбаляк, Чучман

Голи: Єлфімов, 26, Тригубець, 37 (пен.) – Гриник, 8, 32, 34, Л. Хіреш, 16, 37, Галамага, 18, Патуляк, 22, Кушла, 23

Попередження: Яблонський, 15 – Г. Баранець, 30

Кращий гравець у цій грі за версією прес-служби – Олександр Махинька

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*