Коли у Львові похолодає?

Коли у Львові похолодає?

Нарешті настали вихідні, а це означає, що можна відпочити від трудових буднів. Хтось порається по хаті, хтось просто спить, а хтось йде на прогулянки. Поки що погода, дякувати Богу, дозволяє це робити.

Але, завжди так не буде. Прийде і такий час, коли все засипле снігом, місто не буде у змозі наводити лад зі снігом і тоді почнуться казуси. Без них вже шалені корки. Що буде коли погода зіпсується?

Знаєте, читачі блогу, якось на днях зайшов я в соціальну мережу фейсбук і мені підкинуло спогади як три роки тому у місті Лева вже лежав серйозний сніг. Пригадую як тоді, їхав зранку автор цих рядків у містечко Червоноград на футбольну гру і застряг на дорозі в серйозних снігових кучугурах.

Таке важко забути.

Воробус вирішив з’ясувати, а коли настане зима і почне падати сніг. Коли температура повітря стане мінусовою?

Як завжди, у допомозі мені став пан Марсело. Саме його точний прогноз мене ніколи не підводив.

Наступного тижня, а точніше до 24 листопада у нашому місті спостерігатиметься погода «пізньої осені». Вдень температура повітря буде коливатися від 8 і до 14 градусів вище нуля. Час від часу падатиме дощ. А так, переважно буде сонячно.

«Найцікавіше» розпочнеться ближче до початку грудня. Все-таки, зимовий місяць як не крути. Він нам подарує ще таки плюсову температуру вдень, але не більше 4-5 градусів. Вночі стовпчики термометрів будуть коливатися у межах нуля градусів, а потім вже й почнеться мінус.

Також читайте:   У Львові вибухнула котельня (відео)

Так триватиме до 9 грудня, після чого стовпчики термометрів ще знизяться й стане холодніше. Ну, і почне падати сніг.

Дуже актуальною тоді стане така послуга як прибирання та вивезення снігу. В Києві вже давно є такі фірми, наприклад, Трансавтогруп: http://www.transautogroup.com/services/uborka-i-vyvoz-chistka-snega/. А от у Львові поки що таких не зустрічав. Хіба що ЖЕКи 🙂

До речі, як у цій публікації не згадати за гірськолижний сезон. Особисто я полюбляю кататися на лижах і за сезон разів зо п’ять їжджу точно. Тому, дуже цікаво коли цього року, принаймні на Буковелі, розпочнеться сезон.

Популярний курорт вже написав на своїй сторіночці у соціальній мережі фейсбук новину аби люди вгадували дату початку сезону.

Враховуючи той факт, що сніг можуть «настрілювати» там лише тоді, коли буде мінусова температура, то початок сезону, на мою точку зору, буде у перших числах грудня.

Природнього снігу там також не буде, а якщо й буде, то дуже мало.

Температура повітря у тому ж таки Буковелі також буде «падати» після 24 листопада.

Гуляємо поки тепло, а то вже через тиждень це зробити буде проблематично. Особисто Воробус бере рукавиці, велосипед та їде прокататися містом Лева.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*