Лінзи на 1 місяць – найкращий вибір для занять спортом - Блог про Львів

Лінзи на 1 місяць – найкращий вибір для занять спортом

лінзи для занять спортом

З появою м’яких лінз їх користувачі отримали можливість займатися спортом не турбуючись про безпеку очей. Контактні засоби, на відміну від окулярів, гарантують 100% зір під час фізичних вправ і різких рухів. Пацієнтам, які займаються спортом, радять носити лінзи на 1 місяць (дивіться тут https://luxlinza.ua/kontaktnye-linzy/na-1-mesyats/), адже вони є золотою серединкою з позиції “м’якість-комфорт”.

Переваги лінз щомісячної заміни:

  • володіють невеликим модулем пружності, тому радують користувачів м’якістю та комфортом;
  • для догляду знадобиться тільки універсальний розчин, адже за 30 днів на поверхні не встигає накопичитися критичне число жирових і ферментних плівок;
  • моделі щомісячної заміни відрізняються режимами носіння, тому користувач сам вибирає, як носити контактну оптику;
  • у цій категорії є моделі безперервного носіння, в яких безпечно перебувати упродовж 30 діб;
  • багато 30-денних засобів мають УФ-фільтр, що захищає сітківку від шкідливих випромінювань.

Засоби корекції на 1 місяць також цінуються за доступну ціну. При всьому комфорті та відмінних показниках газопроникності, обходяться ці моделі в рази дешевше, аніж аналоги одноденної і 2-тижневої заміни. А якщо врахувати економію на засобах для догляду, вартість використання 30-денної оптики стає ще привабливішою.

Чому лінзи зручніші за окуляри?

Контактні методи корекції гарантують відмінний зір за будь-яких умов. Вони не пітніють при перепадах температур, не покриваються пилом чи брудом. У них зручно займатися велоспортом, кататися на лижах або ковзанах. Користувачам дозволено займатися будь-якими видами спорту без небезпеки пошкодити поверхню очей. Окуляри не дають і частини тієї свободи, яку отримують власники лінз.

Для командних видів спорту дуже важливою є ясність периферійного зору. В окулярах поле зору обмежене площею скла. Контактні ж лінзи щільно прилягають до поверхні очей, тому гарантують високу чіткість периферійного зору. У лінзах набагато зручніше займатися футболом, баскетболом й іншими видами командного спорту.

Багато видів контактної оптики захищають від ультрафіолету, що дуже важливо для занять під відкритим небом. У них зручно кататися на лижах чи сноуборді, адже ніщо не заважає одягти захисну маску. А з окулярами так не вийде. Крім того, окуляри після падіння доведеться шукати в найближчому заметі. А ось лінзи стійко переносять складні випробування, будь-які погодні умови, стрибки та кульбіти. З ними не доведеться турбуватися про чіткість зору та безпеку очей.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*